Design magasin
Design magasin
Skønhedssalon Branding

Silk Royalty

Skønhedssalon Branding Målet med branding-processen er at placere mærket i high-end kategorien ved at tage et kig og en fornemmelse af at tilpasse sig de globale tendenser inden for makeup og hudpleje. Elegant i indvendigt og udvendigt og tilbyder kunderne et luksuriøst tilflugtssted for at trække sig tilbage til egenpleje og forlade fornyet. At kommunikere oplevelsen til forbrugerne med succes var indlejret i designprocessen. Derfor er Alharir Salon blevet udviklet, der udtrykker kvindelighed, visuelle elementer, overdådige farver og teksturer med opmærksomhed på de fine detaljer for at tilføje mere selvtillid og komfort.

Smart Køkkenmølle

FinaMill

Smart Køkkenmølle FinaMill er en kraftfuld køkkenmølle med udskiftelige og genopfyldelige krydderbælg. FinaMill er den nemme måde at hæve madlavning på med den dristige smag af friskmalet krydderier. Fyld bare de genanvendelige bælg med tørrede krydderier eller krydderurter, klik en bælg på plads, og mal den nøjagtige mængde krydderi, du har brug for, med et tryk på en knap. Udskift krydderipuder med blot et par klik, og bliv ved med at lave mad. Det er den eneste kværn til alle dine krydderier.

Lejlighed

Nishisando Terrace

Lejlighed Dette ejerlejlighed sammensat af 4 lavere etager i tre etager og står på stedet nær midtbyen. Cedergitteret, der omgiver uden for bygningen, beskytter privatlivets fred og undgår nedbrydning af bygningskroppen på grund af direkte sollys. Selv med den enkle kvadratiske plan, spiral 3D-konstruktion, der er lavet ved at forbinde privat have med forskellige niveauer, fører hvert værelse og trappehal til, at volumenet af denne bygning maksimeres. Ændringen af cedertavlernes facade og kontrollerede proportioner kan lade denne bygning fortsætte med at være organisk og blande sig med øjeblikkelige ændringer i byen.

Familie Indkøbscenter

Funlife Plaza

Familie Indkøbscenter Funlife Plaza er et familiecenter for børn fritid og uddannelse. Formålet er at skabe en racerbilkorridor, som børnene kan køre biler under forældrenes indkøb, et træhus for børn, der holder øje med og leger inde, et "lego" loft med skjult indkøbscentrenavn for at inspirere børns fantasi. Enkel hvid baggrund med rød, gul og blå, lad børnene tegne og farve det på vægge, gulve og toilet!

Indretning

Suzhou MZS Design College

Indretning Dette projekt er beliggende i Suzhou, som er velkendt af det traditionelle kinesiske havedesign. Designeren stræbte efter at samle både hendes modernistiske følelser såvel som Suzhou-folketalen. Designet tager tegn fra traditionel Suzhou-arkitektur med brugen af hvidkalkede gipsvægge, månedøre og indviklet havearkitektur for at genoverveje Suzhou-folketalen i en moderne sammenhæng. Møbler blev genoprettet med genanvendte grene, bambus og halstove med studerendes deltagelse, hvilket gav dette uddannelsesrum den særlige betydning.

Messaging Stol

Kepler 186f

Messaging Stol Strukturel basis for Kepler-186f lænestol er en gitter, loddet af en ståltråd, hvortil de elementer, der er skåret ud af eg, er fastgjort ved hjælp af messingærmer. Forskellige muligheder for brug af armatur kombineres i harmoni med træudskærings- og juvelerelementer. Dette kunstobjekt repræsenterer et eksperiment, hvor forskellige æstetiske principper kombineres. Det kunne beskrives som "barbarisk eller ny barok", hvor de grove og de udsøgte former kombineres. Som et resultat af improvisation blev Kepler flerlags, omsluttet af underteksterne og nye detaljer.