Design magasin
Design magasin
Skammel

Ane

Skammel Ane-skammelen har solide trælister af træ, der ser ud til at flyde harmonisk, men alligevel uafhængigt af træbenene, over stålrammen. Designeren siger, at sædet, der er håndlavet i certificeret miljøvenligt træ, er dannet gennem den unikke anvendelse af flere stykker af en form af træ placeret og skåret på en dynamisk måde. Når du sidder på skammel, er den svage stigning i vinklen bagpå og afrullingsvinklerne på siderne færdig på en måde, der giver en naturlig, behagelig siddeposition. Ane-skammelen har lige den rigtige grad af kompleksitet til at skabe en elegant finish.

Pakke Til Te

Seven Tea House

Pakke Til Te Tea Hall Brand, der tager billedet af spild og spreder te frit og afslappet, konceptet med tebrygningsproces, stærk eller svag, transformerer uforudsigeligt, som et element i te-maling, mens du smager te. Den afslappede charme ved at tage te som blæk og bruge fingeren som pen og tegne det ekspansive sind i teshallen-familien, der lever med landskabet. Det originale pakkedesign formidler en hyggelig atmosfære, der udtrykker den behagelige tid med at leve livet med te.

Brand Promotion

Project Yellow

Brand Promotion Project Yellow er et omfattende kunstprojekt, der konstruerer det visuelle koncept om Everything is Yellow. I henhold til nøglevisionen vil der blive lavet store udendørs skærme i forskellige byer, og en række kulturelle og kreative derivater vil blive produceret på samme tid. Som en visuel IP har Project Yellow et overbevisende visuelt billede og energisk farveskema til at danne en samlet nøglesyn, der gør folk uforglemmelige. Velegnet til storskala online og offline promovering og output af visuelle derivater er det et unikt designprojekt.

Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow er et omfattende kunstprojekt, der konstruerer det visuelle koncept om Everything is Yellow. I henhold til nøglevisionen vil der blive lavet store udendørs skærme i forskellige byer, og en række kulturelle og kreative derivater vil blive produceret på samme tid. Som en visuel IP har Project Yellow et overbevisende visuelt billede og energisk farveskema til at danne en samlet nøglesyn, der gør folk uforglemmelige. Velegnet til storskala online og offline promovering og output af visuelle derivater er det et unikt designprojekt.

Interiørdesign

Gray and Gold

Interiørdesign Grå farve betragtes som kedelig. Men i dag er denne farve en fra hovedforingerne i stilarter som loft, minimalisme og hi-tech. Grå er en præferencefarve for privatlivets fred, lidt ro og hvile. Det inviterer for det meste dem, der arbejder med mennesker eller er engageret i kognitive krav, som en generel interiørfarve. Vægge, loft, møbler, gardiner og gulve er grå. Nuancer og farvemætning er kun forskellige. Guld blev tilføjet med yderligere detaljer og tilbehør. Det fremhæves af billedrammen.

Redesign Af Brandidentitet

InterBrasil

Redesign Af Brandidentitet Inspirationen til brandtænkning og redesign var ændringerne i modernisering og integration i virksomhedens kultur. Designet af hjertet kunne ikke længere være eksternt til mærket, hvilket inspirerer til et partnerskab både internt med ansatte, men også med kunder. En integreret union mellem fordele, engagement og servicekvalitet. Fra form til farver integrerede det nye design hjertet i B og sundhedskrydset i T. De to ord, der blev sammenføjet i midten, hvilket får logoet til at se ud som et ord, et symbol og forene R og B i hjertet.