Design magasin
Design magasin
Multifunktionelt Skrivebord

Portable Lap Desk Installation No.1

Multifunktionelt Skrivebord Denne Portable Lap Desk Installation No.1 er designet til at give brugerne et arbejdsområde, der er fleksibelt, alsidigt, fokuseret og ryddeligt. Skrivebordet består af en ekstremt pladsbesparende vægmonteringsløsning og kan opbevares fladt mod væggen. Det bambusfremstillede skrivebord kan fjernes fra vægbeslaget, hvilket gør det muligt for brugeren at bruge det som et lapebord forskellige steder derhjemme. Skrivebordet består også af en rille på tværs af toppen, der kan bruges som en telefon- eller tabletstand til at forbedre produktets brugeroplevelse.

Vand Og Spiritus Briller

Primeval Expressions

Vand Og Spiritus Briller Æggeformede krystalglas med skråt snit. En simpel dråbe glasagtig væske, en naturlig linse, fanget i livlige krystalglas, der med glæde rocker rundt om deres rundhed, samtidig med at de opretholder deres stabilitet gennem tankevækkende arrangement af materialer. Deres rocking skaber en afslappet og sjov atmosfære. Briller passer diskret til håndfladen, når de holdes. I symbiose med blødt designede, håndlavede underlag fra valnød eller xylit - gammel trælast. Kompletteret med ellipseformet valnødbakker i tre eller ti glas og en finger-madbakke. Bakkerne kan drejes på grund af deres glatte elliptiske form.

Stol

Tulpi-seat

Stol Tulpi-design er et hollandsk designstudie med en flair til skæve, originale og legende design til indendørs og udendørs miljøer med stort fokus på offentlig design. Marco Manders opnåede international anerkendelse med sit Tulpi-sæde. Det iøjnefaldende Tulpi-sæde tilføjer farve til ethvert miljø. Det er en ideel kombination af design, ergonomi og bæredygtighed med en enorm sjov faktor! Tulpi-sædet foldes automatisk, når dets person rejser sig, hvilket garanterer et rent og tørt sæde for den næste bruger! Med 360 graders rotation giver Tulpi-sædet dig mulighed for at vælge dit eget syn!

Bybelysning

Herno

Bybelysning Udfordringen med dette projekt er at designe bybelysning i overensstemmelse med Teheran-miljøet og tiltrække borgere. Dette lys blev inspireret af Azadi Tower: det vigtigste symbol på Teheran. Dette produkt er designet til at oplyse det omkringliggende område og mennesker med varm lysemission og for at skabe en venlig atmosfære med forskellige farver.

Trådløse Højttalere

FiPo

Trådløse Højttalere FiPo (forkortet form for “Fire Power”) med sit iøjnefaldende design henviser til dyb indtrængning af lyd i knogler som designinspiration. Målet er at producere lyd med høj styrke og kvalitet i kroppens knogler og celler i den. Dette gør det muligt for brugeren at forbinde højttaleren til mobiltelefon, bærbar computer, tablets og andre enheder via Bluetooth. Placeringsvinklen på højttaleren er designet med hensyn til ergonomiske standarder. Desuden er højttaleren i stand til at blive adskilt fra sin glasbasis, hvilket gør det muligt for brugeren at oplade den.

Cykelbelysning

Safira Griplight

Cykelbelysning SAFIRA er inspireret af intentionen om at løse rodet tilbehør på styret til moderne cyklister. Ved at integrere frontlampe og retningsindikator i grebdesign opnår du strålende målet. Brug af pladsen til hule styret som batterikabine maksimerer også elektricitetskapaciteten. På grund af kombinationen af greb, cykellys, retningsindikator og styrbatterikabine, bliver SAFIRA det mest kompakte og relevante kraftfulde cykelbelysningssystem.