Design magasin
Design magasin
Simulator Til Gaffeltruckoperatør

Forklift simulator

Simulator Til Gaffeltruckoperatør En simulator til gaffeltruckoperatør fra Sheremetyevo-Cargo er en speciel maskine designet til gaffeltruckchauffers træning og kvalifikationskontrol. Det repræsenterer en kabine med et kontrolsystem, siddeplads og en sammenfoldelig panoramaskærm. Hoved simulator krop materiale er metal; der er også plastelementer og ergonomiske lag, der er lavet af integreret polyurethanskum.

Udstilling

City Details

Udstilling Udstillingsvinduet med designløsninger til hardscape-elementer Citydetaljer blev afholdt fra oktober 3. til 5. oktober 2019 i Moskva. Avancerede koncepter af hardscape-elementer, sports- og legepladser, belysningsløsninger og funktionelle bykunstobjekter blev præsenteret på et område på 15 000 kvadratmeter. En nyskabende løsning blev brugt til at organisere udstillingsområdet, hvor der i stedet for endda rækker med udstillingsboder blev bygget byens fungerende miniatyrmodel med alle de specifikke komponenter, såsom: torvet, gader, en offentlig have.

Bolig

Brooklyn Luxury

Bolig Inspireret af kundens lidenskab for rige historiske boliger, repræsenterer dette projekt en tilpasning af funktionalismen og traditionen til nutidens intentioner. Således blev den klassiske stil valgt, tilpasset og stiliseret til kanonerne i moderne design og moderne teknologier, de nye materialer af god kvalitet har bidraget til oprettelsen af dette projekt - en ægte juvel fra New York Architecture. Forventede udgifter vil overstige 5 millioner amerikanske dollars, vil give premisset om at skabe et stilfuldt og overdådigt interiør, men også funktionelt og behageligt.

Nyt Forbrugsmønster

Descry Taiwan Exhibition

Nyt Forbrugsmønster Udstillingen på Mountain Alishan, en berømt turistattraktion i Taiwan, kombinerer kunst med den taiwanske traditionelle tebranche. Tværsnitssamarbejdet mellem denne udstilling kan bringe det nye forretningsmodul ud. På hver pakke kan turister se forskellige udtryk, der formidler det samme tema, & quot; Taiwan. & Amp; quot; Fordybet i den smukke natur i Taiwan vil de besøgende have en dybere forståelse af den taiwanske te-kultur og industri.

Ildslukker Og Flugthammer

FZ

Ildslukker Og Flugthammer Køretøjets sikkerhedsudstyr er vigtigt. Brandslukningsapparater og sikkerhedshammere, kombinationen af de to kan forbedre personalets flugteffektivitet, når der sker en bilulykke. Bilpladsen er begrænset, så denne enhed er designet til at være lille nok. Det kan placeres hvor som helst i en privat bil. Traditionelle køretøjs ildslukkere er engangsbrug, og dette design kan let erstatte foringen. Det er mere behageligt greb, let for brugerne at betjene.

Begivenhedsaktivering

The Jewel

Begivenhedsaktivering 3D Jewellery Box var et interaktivt detailrum, der inviterede offentligheden til at bruge den nyeste teknologi i 3D-udskrivning ved at skabe deres egne smykker. Vi blev opfordret til at aktivere rummet og tænkte øjeblikkeligt - hvordan kan en smykkeskrin være komplet uden en smuk skræddersyet juvel i den? Resultatet var en moderne skulptur, der resulterede i et prisme af farve, der omfattede skønheden i reflekterende lys, farve og skygge.