Design magasin
Design magasin
Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood er sjældent og dyrt. Dens aroma kan kun opnås ved forbrænding eller ekstraktion, anvendes indendørs og ydes af få brugere. For at bryde disse begrænsninger oprettes en smart aromadiffusor og naturlige håndlavede agarwoodtabletter efter 3 års indsats med over 60 designs, 10 prototyper og 200 eksperimenter. Det demonstrerer en ny mulig forretningsmodel og bruger kontekst til agarwood industri. Brugere kan blot indsætte diffusor inde i en bil, tilpasse tid, tæthed og variation af aroma med lethed og nyde den overvældende aromaterapi, uanset hvor de går, og når de kører.

Automatisk Juicer Maskine

Toromac

Automatisk Juicer Maskine Toromac er specielt designet med sit kraftfulde look for at give en ny måde at konsumere friskpresset appelsinsaft på. Lavet til maksimal juiceekstraktion, det er til restauranter, cafeteriaer og supermarkeder, og dens premium design tillader en venlig oplevelse, der leverer smag, sundhed og hygiejne. Det har et innovativt system, der skærer frugten lodret og klemmer halvdelene ved roterende tryk. Dette betyder, at maksimal ydeevne opnås uden at klemme eller røre ved skallen.

Transformativt Dæk

T Razr

Transformativt Dæk I den nærmeste fremtid står blomstringen af udvikling af elektrisk transport for døren. Som autodele-producent tænker Maxxis fortsat på, hvordan den kan designe et gennemførligt smart system, der kan deltage i denne tendens og endda hjælpe med at fremskynde det. T Razr er et smart dæk udviklet til behovet. Dens indbyggede sensorer registrerer aktivt forskellige kørselsforhold og giver aktive signaler til at transformere dækket. De forstørrede slidbaner strækker sig og ændrer kontaktområdet som respons på signalet, og forbedrer derfor trækkraftens ydeevne.

Luksus Hybrid Klaver

Exxeo

Luksus Hybrid Klaver EXXEO er en elegant hybridpiano til moderne rum. Den unikke form udgør den tredimensionelle sammensmeltning af lydbølger. Kunder kan fuldt ud tilpasse deres klaver for at være i harmoni med dets omgivelser som et dekorativt kunstværk. Dette højteknologiske klaver er lavet af eksotiske materialer som carbon fiber, premium automotive læder og aerospace kvalitet aluminium. Avanceret lydplads højttalersystem; genskaber den store dynamiske rækkevidde Grand Pianos gennem 200 Watt, 9 højttalersystemet. Det dedikerede indbyggede batteri gør det muligt for klaveret at spille op til 20 timer på en enkelt opladning.

Gæstfrihedskompleks

Serenity Suites

Gæstfrihedskompleks Serenity Suites ligger i Nikiti, Sithonia-bosættelsen i Chalkidiki, Grækenland. Komplekset består af tre enheder med tyve suiter og en swimmingpool. Bygningsenhederne markerer en dybdegående form af rumlig horisont, samtidig med at de giver optimal udsigt over havet. Swimmingpoolen er kernen mellem indkvartering og offentlige faciliteter. Gæstfrihedskomplekset udgør et vartegn i området som en udadvendt skal med indre kvaliteter.

Uv Sterilisator

Sun Waves

Uv Sterilisator SunWaves er en sterilisator, der er i stand til at fjerne bakterier, skimmelsvampe, bakterier og vira på kun 8 sekunder. Designet til at nedbryde den bakterielle belastning på overflader som kaffekopper eller underkopper. SunWaves blev opfundet med COVID-19-årets situation i tankerne, for at hjælpe dig med at nyde en gestus som at drikke te på cafeen sikkert. Det kan bruges både i det professionelle og hjemmemiljø, fordi det med en simpel gestus steriliserer på meget kort tid gennem et UV-C lys, der har lang levetid og minimal vedligeholdelse, hvilket også er med til at reducere engangsmateriale.