Design magasin
Design magasin
Bondegård

House On Pipes

Bondegård Et gitter af slanke stålrør, der er lagt på forskudt måde, minimerer bygningens fodaftryk, samtidig med at det giver stivhed og stabilitet til at heve boligarealet over dette. I overensstemmelse med den minimalistiske ikontilgang er dette bondegård designet inden for rammerne af de eksisterende træer for at reducere den indre varmeforøgelse. Dette er yderligere hjulpet af den forsætlige forskydning af flyveaskeblokkene på facaden med det resulterende tomrum og skygge, der naturligt afkøler bygningen. At hæve huset sikrede også, at landskabet var uafbrudt, og udsigterne var ubegrænsede.

Hus

Basalt

Hus Bygget til komfort samt for at være elegant. Dette design er virkelig iøjnefaldende og bemærkelsesværdigt indefra og ud. Funktioner inkluderer egetræ, vinduer, der er lavet for at bringe masser af sollys ind, og det er beroligende for øjnene. Det er betagende af dets skønhed og teknikken. Når du først er i dette hus, kan du ikke andet end bemærke roen og oasefølelsen, der overtager dig. Træernes brise og det omkringliggende med solstrålene gør dette hus til et unikt sted at bo i væk fra det travle byliv. Basalt-huset er bygget til at behage og imødekomme en række mennesker.

Gårdhave Og Havedesign

Shimao Loong Palace

Gårdhave Og Havedesign Ved hjælp af naturligt og flydende sprog fornuftig organisering af landskab, gårdsplads er forbundet til hinanden i flere dimensioner, gennemsyret med hinanden og konverteret glat. Brug af den lodrette strategi dygtigt vil 4-meters højdeforskel vendes til projektets højdepunkt og funktion, hvilket skaber et multiniveau, kunstnerisk, levende, naturligt gårdlandskab.

Renovering Af Kajer

Dongmen Wharf

Renovering Af Kajer Dongmen kaj er et årtusind gammelt kaje ved moderfloden Chengdu. På grund af den sidste runde med "gammel byfornyelse" er området grundlæggende blevet revet og genopbygget. Projektet er at genpræsentere et herligt historisk billede gennem indblanding af kunst og ny teknologi på et bykulturelt sted, der dybest set er forsvundet, og at aktivere og geninvestere den længe sovende byinfrastruktur i det bymæssige offentlige rum.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotellet ligger i Luzhou, Sichuan-provinsen, en by, der er kendt for sin vin, hvis design er inspireret af den lokale vinhule, et rum, der fremkalder et stærkt ønske om at udforske. Lobbyen er genopbygningen af den naturlige hule, hvis relaterede visuelle forbindelse udvider konceptet om hulen og den lokale bytekstur til det indre hotel og således udgør en markant kulturel transportør. Vi værdsætter passagerens følelse, når han bor på hotel, og håber også, at materialets struktur og den skabte atmosfære kan opfattes på et dybere niveau.

Bolig

Soulful

Bolig Hele rummet er baseret på ro. Alle baggrundsfarver er lyse, grå, hvide osv. For at afbalancere mellemrummet vises nogle stærkt mættede farver og nogle lagdelte teksturer i rummet, såsom dyprød, såsom puder med unikke udskrifter, såsom nogle strukturerede metal ornamenter . De bliver de smukke farver i foyeren, mens de også tilføjer den passende varme til rummet.