Design magasin
Design magasin
Pensionat Arkitektur Design

Barn by a River

Pensionat Arkitektur Design Projektet "Barn ved en flod" imødekommer udfordringen med at skabe det beboede rum med udgangspunkt i det økologiske engagement og foreslår specifik lokal løsning af arkitekturen og landskabets interpenetrationsproblem. Traditionel arketype af huset bringes til askese i dets former. Cedar-shingle af taget og de grønne skistervægge skjuler bygningen i græsset og buskene i det menneskeskabte landskab. Bag glasvæggen kommer den stenede flodbred i betragtning.

Parfumeri Supermarked

Sense of Forest

Parfumeri Supermarked Billedet af en gennemsigtig vinterskov blev inspiration til dette projekt. Overfloden af teksturer af naturligt træ og granit fordyber seeren i en strøm af plast og visuelle indtryk af naturens tegn. Den industrielle type udstyr blødgøres af farverne på rødt og grønt oxideret kobber. Butikken er et sted med tiltrækning og kommunikation for mere end 2000 mennesker dagligt.

Parfumeri Butik

Nostalgia

Parfumeri Butik De industrielle landskaber fra 1960-1970'erne inspirerede dette projekt. Metalkonstruktionerne i varmvalset stål skaber en realistisk intonation af anti-utopi. Et rustent profileret ark med gamle hegn skaber en atmosfære af fuldstændig ytringsfrihed. Åben teknisk kommunikation, lurvede gipsplader og granitplader bidrager til det indvendige industrielle chic fra tresserne.

Pensionat Interiørdesign

Barn by a River

Pensionat Interiørdesign Projektet "Barn ved en flod" imødekommer udfordringen med at skabe det beboede rum med udgangspunkt i det økologiske engagement og foreslår specifik lokal løsning af arkitekturen og landskabets interpenetrationsproblem. Traditionel arketype af huset bringes til askese i dets former. Cedar-shingle af taget og de grønne skistervægge skjuler bygningen i græsset og buskene i det menneskeskabte landskab. Bag glasvæggen kommer den stenede flodbred i betragtning.

Bønhallen

Water Mosque

Bønhallen Med en følsom implementering på stedet bliver bygningen en fortsættelse af havet gennem en løftet platform, der tjener som en bønnesal, der udvides mod uendelig. Flydende formationer henviser til havets bevægelse i et forsøg på at forbinde moskeen med omgivelserne. Bygningen skiller sig ud som afspejler arten af dens funktion og manifesterer fysisk filosofien for Mellemøstens arkitektur på en moderne måde. Det resulterende ydre skaber både en ikonisk tilføjelse til skyline og en genopfindelse af typologi realiseret på et moderne designsprog.

Boghandel

Guiyang Zhongshuge

Boghandel Med de bjergrige korridorer og stalaktitgrotte-udseende boghylder introducerer boghandlen læserne i en verden af Karst-hule. På denne måde bringer designteamet fantastisk visuel oplevelse, samtidig med at de spreder de lokale egenskaber og kultur til et større skare. Guiyang Zhongshuge har været et kulturelt træk og bymærke i Guiyang by. Derudover bro det også kløften i den kulturelle atmosfære i Guiyang.