Design magasin
Design magasin
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom er udstillingssko og sportsudstyr, der blev fremstillet med injektionsteknologi, udstillet. Stedet ser ud som fremstillet med presning af formsprøjtning. I fremstillingsmetoden på dette sted er møbler, som om de blev samlet sammen med fremstillet i injektionsform, for at generere helheden. Grove systier der i loftet blødgør al teknologisk synlighed.

Stol

SERENAD

Stol Jeg respekterer alle slags stole. Efter min mening er en af de vigtigste og mest klassiske og specielle ting inden for interiørdesign stolen. Ideen om Serenad-stol kommer fra en svane på vandet, der vendte sig og satte hendes ansigt mellem vingerne. Måske den skinnende og glatte overflade i Serenad stol med anderledes og speciel design, den er kun lavet til meget specielle og unikke steder.

Lænestol

The Monroe Chair

Lænestol Slående elegance, enkelhed i idé, behagelig, designet med bæredygtighed i tankerne. Monroe-stolen er et forsøg på drastisk at forenkle fremstillingsprocessen, der er involveret i fremstilling af en lænestol. Den udnytter potentialet i CNC-teknologier til gentagne gange at skære et fladt element ud af MDF, disse elementer skubbes derefter rundt om en central akse for at forme en kompleks buet lænestol. Bagbenet formes gradvist ind i ryglænet og armlænet ind i forbenet, hvilket skaber en klar æstetik, der helt defineres af enkelheden i fremstillingsprocessen.

Park Bænk

Nessie

Park Bænk Dette projekt er baseret på konceptideen "Drop & Forget", det vil sige let installation på stedet med minimale installationsomkostninger i forhold til de eksisterende infrastrukturer i et bymiljø. Robust betonvæske former, omhyggeligt afbalanceret, skaber en favnende og behagelig siddepleje.

Emballage

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Emballage KRYSTAL-vand viser en essens af luksus og wellness i en flaske. KRYSTAL-vandet har en alkalisk pH-værdi på 8 til 8,8 og en unik mineralsammensætning, og leveres i en ikonisk firkantet, transparent prisme-flaske, der ligner en mousserende krystal og ikke går på kompromis med kvalitet og renhed. KRYSTAL-mærkets logo er subtilt vist på flasken, hvilket fremhæver et ekstra strejf af luksusoplevelsen. Ud over den visuelle påvirkning af flasken er de firkantede PET- og glasflasker genanvendelige, hvilket optimerer emballagepladsen og materialerne, hvilket sænker det samlede kulstofaftryk.