Design magasin
Design magasin
Vaskeribælte Indendørs

Brooklyn Laundreel

Vaskeribælte Indendørs Dette er vaskeribælte til indvendig brug. Kompakt krop, der er mindre end japansk pocket, ser ud som målebånd, glat finish uden skrue på overfladen. 4 m længde bælte har i alt 29 huller, hvert hul kan holde og holde frakkehæng uden klædespind, det fungerer til hurtigtørring. Bæltet er lavet af antibakteriel og antistøbelig polyurethan, sikkert, rent og stærkt materiale. Maksimal belastning er 15 kg. 2 stk krog og roterende krop tillader brug af flere måder. Lille og enkel, men dette er meget nyttigt indendørs vaskeri. Nem betjening og smart installation passer til alle typer rum.

Sofa

Shell

Sofa Shell-sofaen optrådte som en kombination af skaldeskitser og modetrends i efterligning af exoskeleton-teknologi og 3d-udskrivning. Målet var at skabe en sofa med effekten af optisk illusion. Det skulle være de lette og luftige møbler, der kunne bruges både hjemme og udendørs. For at opnå effekten af lethed blev der anvendt en bane af nylon reb. Således er slagtekroppens hårdhed afbalanceret af vævningen og blødheden af silhuetlinierne. En stiv base under sæders hjørnesektioner kan bruges som sideborde og bløde overheadsæder og puder afslutter sammensætningen.

Lænestol

Infinity

Lænestol Hovedvægten i Infinity-lænestoldesignet lægges netop på ryglænet. Det er henvisningen til uendelighedssymbolet - en omvendt figur på otte. Det er som om det ændrer form, når man drejer, indstiller linjernes dynamik og genskaber uendelighedstegnet i flere plan. Ryglænet trækkes sammen af flere elastiske bånd, der danner en ekstern løkke, som også vender tilbage til symbolikken i den uendelige cyklus af liv og balance. En ekstra vægt lægges på unikke benskrens, der sikkert fastgør og understøtter sidestykkerne på lænestolen, ligesom klemmer gør.

Belysning

Capsule

Belysning Formen på lampen Kapsel gentager formen på de kapsler, der er så udbredt i den moderne verden: medicin, arkitektoniske strukturer, rumskibe, termoser, rør, tidskapsler, der overfører beskeder til efterkommere i mange årtier. Det kan være af to typer: standard og langstrakt. Lamper fås i flere farver med forskellige grader af gennemsigtighed. Binding med nylon reb tilføjer en håndlavet effekt til lampen. Dets universelle form var at bestemme enkelheden i fremstilling og masseproduktion. At spare i lampens produktionsproces er dens største fordel.

Pavillon

ResoNet Sinan Mansions

Pavillon ResoNet Pavilion er bestilt af Sinan Mansions i Shanghai til fejringen af det kinesiske nytår 2017. Det består af en midlertidig paviljong plus et interaktivt LED-lys "resonet" fastgjort i den indre overflade. Det anvender Low-Fi-teknikker til at visualisere resonansfrekvenser, der er iboende i det naturlige miljø, via samspillet mellem offentligheden og omgivende elementer, der detekteres af et LED-net. Paviljongen oplyser den offentlige verden som reaktion på vibrationsstimuli. Bortset fra at besøgende kan komme for at gøre Spring Festival-ønsker, kan den også bruges som en performance-scene.

Lænestol

Lollipop

Lænestol Lollipop lænestolen er en kombination af usædvanlige former og moderigtige farver. Dets silhuetter og farveelementer måtte se eksternt ud som slik, men på samme tid skulle lænestolen passe ind i interiører i forskellige stilarter. Chupa-chups-formen dannede grundlaget for armlænene, og ryggen og sædet er lavet i form af klassiske slik. Lollipop lænestolen er skabt til folk der kan lide dristige beslutninger og mode, men ikke ønsker at opgive funktionalitet og komfort.