Design magasin
Design magasin
Sofabord

Planck

Sofabord Bordet er lavet af forskellige stykker krydsfiner, der limes sammen under pres. Overfladerne er sandpapiret og truet med en mat og meget stærk lak. Der er 2 niveauer - da indersiden af bordet er hul- hvilket er meget praktisk til placering af magasiner eller plaider. Under bordet er der indbyggede kuglehjul. Så afstanden mellem gulv og bord er meget lille, men på samme tid er det let at flytte. Den måde, hvorpå krydsfiner bruges (lodret), gør den meget stærk.

Chaiselongekoncept

Dhyan

Chaiselongekoncept Dyhan lounge-koncept kombinerer moderne design med traditionelle østlige ideer og principper for indre fred ved at forbinde med naturen. Ved hjælp af Lingam som forminspiration og Bodhi-træet og de japanske haver som grundlag i konceptets moduler, omdanner Dhyan (sanskrit: meditere) de østlige filosofier til forskellige konfigurationer, så brugeren kan vælge sin / hendes vej til zen / afslapning. Vand-dam-tilstand omgiver brugeren med et vandfald og dam, mens haven-tilstand omgiver brugeren med grønne omgivelser. Standardtilstanden indeholder lagerområder under en platform, der fungerer som en hylde.

Adgangskontrol Med 3D Ansigtsgenkendelse

Ezalor

Adgangskontrol Med 3D Ansigtsgenkendelse Mød den multiple sensor og kameraets adgangskontrolsystem, Ezalor. Algoritmer og lokal computing er konstrueret til privatlivets fred. Anti-spoofing-teknologien på det økonomiske niveau forhindrer falske ansigtsmasker. Blød reflekterende belysning bringer komfort. Med et øjeblik kan brugerne let få adgang til det sted, de elsker. Dens no-touch-godkendelse sikrer hygiejne.

Møbelsamling

Phan

Møbelsamling Phan Collection er inspireret af Phan-containeren, der er en thailandske containerkultur. Designeren bruger strukturen på Phan-containere til at gøre strukturen på møbler, der gør det stærkt. Design den form og detalje, der gør den moderne og enkel. Designeren brugte laserskåret teknologi og en foldning af metalplade-maskinkombination med CNC-træ til at fremstille en kompleks og unik detalje, der er anderledes end andre. Overfladen er afsluttet med et pulverlakeret system for at få strukturen til at forblive lang, stærk, men let.

Foldet Afføring

Tatamu

Foldet Afføring I 2050 vil to tredjedele af jordens befolkning bo i byer. Den største ambition bag Tatamu er at levere fleksible møbler til folk, hvis plads er begrænset, inklusive dem, der ofte bevæger sig. Målet er at skabe et intuitivt møbel, der kombinerer robusthed med en ultratynd form. Det kræver kun en vridende bevægelse at indsætte afføringen. Mens alle hængsler er lavet af holdbart stof, der holder det let, giver tresiderne stabilitet. Når der først er trykket på den, bliver afføringen kun stærkere, når dens stykker låser sig sammen takket være sin unikke mekanisme og geometri.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa væver bæredygtig rotting i fejende kurver og kaster en tydelig silhuet. De naturlige materialer hylder den håndværksmæssige tradition på Filippinerne, der er ombygget til nutiden. Parret, eller brugt som et udsagnsstykke, gør designets alsidighed, at denne stol tilpasser sig forskellige stilarter. Skaber en balance mellem form og funktion, nåde og styrke, arkitektur og design, er Haleiwa lige så behagelig som den er smuk.