Design magasin
Design magasin
Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa væver bæredygtig rotting i fejende kurver og kaster en tydelig silhuet. De naturlige materialer hylder den håndværksmæssige tradition på Filippinerne, der er ombygget til nutiden. Parret, eller brugt som et udsagnsstykke, gør designets alsidighed, at denne stol tilpasser sig forskellige stilarter. Skaber en balance mellem form og funktion, nåde og styrke, arkitektur og design, er Haleiwa lige så behagelig som den er smuk.

Opgavelampe

Pluto

Opgavelampe Pluto holder fokus fast på stil. Den kompakte, aerodynamiske cylinder kredses af et elegant håndtag, der ligger på en vinklet stativbase, hvilket gør det lettere at placere med sit bløde, men fokuserede lys med præcision. Dens form blev inspireret af teleskoper, men i stedet søger den at fokusere på jorden i stedet for stjernerne. Oprettet med 3d-udskrivning med majsbaseret plast er det unikt, ikke kun til brug af 3d-printere på en industriel måde, men også miljøvenligt.

Lampe

Mobius

Lampe Mobius-ringen giver inspiration til design af Mobius-lamper. Én lampestripe kan have to skyggeoverflader (dvs. tosidet overflade), den forreste og den modsatte, hvilket vil tilfredsstille den samlede lysbehov. Dens specielle og enkle form indeholder mystisk matematisk skønhed. Derfor vil mere rytmisk skønhed blive bragt til hjemmet.

Træning Silikone Vandflaske

Happy Aquarius

Træning Silikone Vandflaske Happy Aquarius er en sikker og god gribe vandflaske til alle aldre. Det har en glat smilende krumningsform designet og iøjnefaldende dobbeltsidet farver udseende og giver en følelse af ung, energisk og moderigtig. Fremstillet af 100% genanvendelig silikone af fødevarekvalitet, der opretholder temperaturområdet fra 220 grader. C til -40 ° C. C, ingen blødgøringsmiddel udvasket og er BPA-fri. Den bløde berøringsoverfladebelægning giver silkeagtig fornemmelse, dejlig hold og greb. Fjedrethed, elasticitet og den hule struktur gør det muligt for flasken at træne som håndgreb såvel som letvægte håndvægt.

Hotelfaciliteter

Marn

Hotelfaciliteter Ved at inspirere fra de festlige snacks i den traditionelle Tainan-kultur (en gammel by i Taiwan fuld af kulturarv) ved at omdanne dem til et sæt hotelfaciliteter, betyder denne serie festlige snacks, der altid er kendt for den lokale som & quot; Marn & quot ;,, opfyldelse i kinesisk kultur; skildpadde-formet ris kage som håndsæbe og sæbe tallerken, mung bønne kage som toiletartikler, tang yuan sød dumpling som håndcreme og dampet bolle & amp; Tainan brun sukker bolle kage som tesæt. Tainan kulturarv kunne være udbredt til verden, da hotellet er en dejlig platform til at fremme lokal kultur.

Lamineret Bambus Afføring

Kala

Lamineret Bambus Afføring Kala, en afføring fremstillet i lamineret bambus med en indtrækkelig mekanisme i den centrale akse. Ved at tage oliepapir-paraplystruktur som sin inspiration blev lamineret bambusstrimmel varmebagt og klemmefastholdt i træformen, der bøjede sig i form, hvilket viser dens enkelhed og orientalske charmerende. Interessant nok er elasticiteten af den laminerede bambusstruktur designet og den udtrækkelige mekanisme i den centrale akse, man finder interaktion, når man sidder på Kala afføring, den vil falde let og glat, og når man står op fra Kala afføring, vil den stige tilbage til sin position .