Design magasin
Design magasin
Offentligt Rige

Quadrant Arcade

Offentligt Rige Den listede arkade i klasse II er blevet omdannet til en indbydende gade tilstedeværelse ved at arrangere det rigtige lys på det rigtige sted. Generelt anvendes omgivende belysning holistisk, og dens virkninger iscenesættes hierarkisk for at opnå variationer i lysmønstre, der skaber interesse og fremmer øget anvendelse af rummet. Strategisk inkorporering til design og placering af den dynamiske funktionshængende blev styret sammen med kunstneren, så visuelle effekter forekommer mere subtile end overvældende. Når dagslys falmer, fremhæves den elegante struktur af rytmen ved elektrisk belysning.

Udvideligt Bord

Lido

Udvideligt Bord Lido foldes ind i en lille rektangulær kasse. Når den er foldet, fungerer den som en opbevaringsboks til små genstande. Hvis de løfter sidepladerne, rager ledbenene ud af kassen, og Lido forvandles til et tebord eller et lille skrivebord. Ligeledes, hvis de fuldstændigt udfolder sidepladerne på begge sider, omdannes det til et stort bord, hvor den øverste plade har bredden 75 cm. Dette bord kan bruges som et spisebord, især i Korea og Japan, hvor man sidder på gulvet, mens man spiser, er en almindelig kultur.

Musikinstrument

DrumString

Musikinstrument Ved at kombinere to instrumenter sammen betyder det at føde en ny lyd, ny funktion i instrumentbrug, en ny måde at spille et instrument på, et nyt udseende. Bemærkningsskalaer for trommer er ligesom D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, og strengnoteskalaerne er designet i EADGBE-system. DrumString er let og har en stropp, der er fastgjort over skuldre og talje, og det er derfor let at bruge og holde instrumentet, og det giver dig muligheden for at bruge to hænder.

Cykelhjelm

Voronoi

Cykelhjelm Hjelmen er inspireret af 3D Voronoi-struktur, som er vidt distribueret i naturen. Med en kombination af parametrisk teknik og bionik har cykelhjelmen et forbedret eksternt mekanisk system. Det er forskellig fra traditionel flisebeskyttelsesstruktur i dets uautoriserede bioniske mekaniske 3D-system. Når den rammer af en ekstern kraft, viser denne struktur bedre stabilitet. Med balance mellem lethed og sikkerhed har hjelmen til formål at give folk en mere komfortabel, mere fashionabel og sikrere personlig beskyttelse af cykelhjelm.

Sofabord

Planck

Sofabord Bordet er lavet af forskellige stykker krydsfiner, der limes sammen under pres. Overfladerne er sandpapiret og truet med en mat og meget stærk lak. Der er 2 niveauer - da indersiden af bordet er hul- hvilket er meget praktisk til placering af magasiner eller plaider. Under bordet er der indbyggede kuglehjul. Så afstanden mellem gulv og bord er meget lille, men på samme tid er det let at flytte. Den måde, hvorpå krydsfiner bruges (lodret), gør den meget stærk.

Chaiselongekoncept

Dhyan

Chaiselongekoncept Dyhan lounge-koncept kombinerer moderne design med traditionelle østlige ideer og principper for indre fred ved at forbinde med naturen. Ved hjælp af Lingam som forminspiration og Bodhi-træet og de japanske haver som grundlag i konceptets moduler, omdanner Dhyan (sanskrit: meditere) de østlige filosofier til forskellige konfigurationer, så brugeren kan vælge sin / hendes vej til zen / afslapning. Vand-dam-tilstand omgiver brugeren med et vandfald og dam, mens haven-tilstand omgiver brugeren med grønne omgivelser. Standardtilstanden indeholder lagerområder under en platform, der fungerer som en hylde.