Design magasin
Design magasin
Udviklende Møbler

dotdotdot.frame

Udviklende Møbler Hjemme bliver mindre, så de har brug for lette møbler, der er alsidige. Dotdotdot.Frame er det første mobile, tilpasses møbelsystem på markedet. Rammen er effektiv og kompakt og kan fastgøres på væggen eller lænes mod den for nem placering i hjemmet. Og dens tilpasningsevne kommer fra de 96 huller og et udvidet udvalg af tilbehør, der kan fastgøres i dem. Brug et eller sammenføj flere systemer efter behov - der er en uendelig kombination tilgængelig.

Genanvendeligt Sorteringssystem

Spider Bin

Genanvendeligt Sorteringssystem Spider bin er en universel og økonomisk løsning til sortering af genanvendelige materialer. En gruppe pop-up-kasser oprettes til hjem, kontor eller udendørs. Ét element har to grundlæggende dele: en ramme og en taske. Det flyttes let fra et sted til et andet, praktisk at transportere og opbevare, fordi det kan være fladt, når det ikke er i brug. Købere bestiller edderkoppeserviet online, hvor de kan vælge størrelse, antal edderkopper og posetypen alt efter deres behov.

Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har altid været en af de vigtigste inspirationskilder for designere. Idéen kom til designernes tanker ved at se på rummet og billedet af Milk Way Galaxy.Det vigtigste aspekt i dette design var at skabe en unik form. Mange design, der er på markedet, fokuserer på at skabe den mest klare is, men i dette præsenterede design fokuserede designerne med vilje på de former, der er lavet af mineraler, mens vandet bliver til is, for at være mere klar designerne omdannede en naturlig defekt til en smuk effekt. Dette design skaber en spiralformet sfærisk form.

Transformerende Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark er en alsidig, strømlinet cykelparkeringsfacilitet til to cykler, der passer inden for få minutter for at muliggøre hurtig forbedring af cykelparkeringsfaciliteter på tværs af byområder uden at tilføje rod til gadescenen. Udstyret hjælper med at reducere cykeltyveri og kan installeres på selv de mest smalle gader og frigiver ny værdi fra eksisterende infrastruktur. Fremstillet i rustfrit stål kan udstyret RAL-farve matches og mærkes til lokale myndigheder eller sponsorer. Det kan også bruges til at hjælpe med at identificere cykelruter. Det kan konfigureres igen, så det passer til enhver størrelse eller kolonneform.

Trappe

U Step

Trappe U trinstrappetrin dannes ved at låse sammen to U-formede firkantede kasseprofilstykker med forskellige dimensioner. På denne måde bliver trappen selvbærende, forudsat at dimensionerne ikke overskrider en tærskel. Forberedelse på forhånd af disse stykker giver monteringsvenlighed. Pakning og transport af disse lige stykker er også meget forenklet.

Trappe

UVine

Trappe UV-vindeltrappe er dannet ved at låse U- og V-formede kasseprofiler på skiftende måde. På denne måde bliver trappen selvbærende, da den ikke har brug for en midtstang eller perimeterstøtte. Gennem sin modulære og alsidige struktur bringer design lethed gennem fremstilling, emballering, transport og installation.