Design magasin
Design magasin
Gaveemballage Til Kager

Marais

Gaveemballage Til Kager Gaveemballage til kager (finansierer). Billedet viser en kasse på 15 kager (To oktaver). Normalt stiller gaveæsker simpelthen sammen alle kager pænt. Deres kasser med individuelt indpakede kager er dog forskellige. de skar omkostninger ved kun at fokusere på et design, og ved at bruge alle seks overflader var de i stand til at genskabe enhver type tastatur. Ved hjælp af dette design kan de oprette en hvilken som helst tastaturstørrelse, fra små tastaturer, til fulde 88-tasters grand piano og endnu større. For eksempel bruger de 8 kager til en oktav på 13 nøgler. Og et 88-tasters flygel ville være en gaveæske på 52 kager.

Brandidentitet

SioZEN

Brandidentitet Siozen introducerer et nyt revolutionerende hygiejne-system på højt niveau, der unikt omdanner dine rumoverflader, hænder og luft til et kraftfuldt mikrobielt / giftigt forureningssystem. Moderne konstruktionsmetoder er gode til at give os bedre energieffektivitet og komfort, men det kommer til en pris. Strammere og trækfrie bygninger bidrager til en opbygning af utallige forurenende stoffer. Selv hvis bygningens ventilationssystem er ordentligt designet og godt vedligeholdt, forbliver indendørs forurening et alvorligt problem. Nye tilgange er nødvendige.

Emballage

The Fruits Toilet Paper

Emballage Mange virksomheder og butikker i hele Japan giver en rulle toiletpapir til kunderne som en ny gave til at vise deres påskønnelse. Frugt toiletpapiret er designet til at wow kunder med sin søde stil, perfekt til sådanne lejligheder. Der er 4 designs at vælge imellem Kiwi, jordbær, vandmelon og orange. Siden meddelelsen om designet og frigivelsen af produktet, er det blevet introduceret i over 50 medier, herunder tv-stationer, magasiner og websteder, i 23 byer i 19 lande.

Klatretårn

Wisdom Path

Klatretårn Det ikke-fungerende vandtårn er besluttet af Workshop-ledelsen at rekonstruere til at blive en klatrevæg. At være det højeste punkt omkring det er godt synligt uden for værkstedet. Det har den naturskønne udsigt over Senezh-søen, værkstedets område og fyrreskov omkring. Efter afslutningen af deres studier deltager studerende i en ceremoniel klatring til toppen af tårnet, der er et observationspunkt. Spiralbevægelse rundt om tårnet er et symbol på erfaringsvindende proces. Og det højeste punkt er et symbol på livserfaring, der til sidst omdannes til visdomens sten.

Pakke Med Skakpindekage

K & Q

Pakke Med Skakpindekage Dette er en emballagedesign til bagværk (pindekager, finansfolk). Med et forhold mellem længde og bredde på 8: 1 er siderne af disse ærmer ekstremt lange og dækket af et tavlemønster. Mønsteret fortsætter på fronten, som også har et centralt placeret vindue, gennem hvilket indholdet af ærmet kan ses. Når alle otte ærmer, der er indeholdt i dette gavesæt, er på linje, afsløres det smukke ternede mønster på et skakbræt. K & amp; Q gør din specielle lejlighed så elegant som te-tiden for en konge og dronning.

Wafer Kage Emballage

Miyabi Monaka

Wafer Kage Emballage Dette er et emballagedesign til wafer kage fyldt med bønne marmelade. Pakkerne er designet med tatamimotiver for at fremkalde et japansk rum. De kom også med et pakke-design i ærmet stil ud over pakkerne. Dette gjorde det muligt at (1) vise en traditionel pejs, et unikt træk ved en te-stue og (2) oprette te-rum i 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mått og forskellige andre størrelser. Ryggen på pakkerne er dekoreret med andre designs end tatamimotivet, så de kan sælges separat.