Design magasin
Design magasin
Gaveæske

Jack Daniel's

Gaveæske Luksus gaveæske til Jack Daniel's Tennessee Whisky er ikke kun en almindelig kasse med en flaske inde. Denne unikke pakkekonstruktion blev udviklet til fremragende designfunktioner, men også til sikker levering af flasker på samme tid. Takket være store åbne vinduer kan vi se hele boksen. Lys, der kommer direkte gennem kassen, fremhæver den originale farve på whisky og produktets renhed. Selvom de to sider af kassen er åbne, er torsionsstivhed fremragende. Gaveæsken er helt lavet af pap og er fuldmattet lamineret med varm stempling og prægningselementer.

Kommode

Labyrinth

Kommode Labyrint af ArteNemus er en kommode, hvis arkitektoniske udseende fremhæves af den svingete sti i sin finer, der minder om gader i en by. Skuffernes bemærkelsesværdige opfattelse og mekanisme supplerer dens diskret skitse. De kontrastfulde farver på ahorn og sort ibenholt finer samt håndværk af høj kvalitet understreger Labyrints eksklusive udseende.

Visuel Kunst

Scarlet Ibis

Visuel Kunst Projektet er en række af digitale malerier af Scarlet Ibis og dets naturlige miljø med særlig vægt på farve og deres livlige farvetone, der intensiveres, når fuglen vokser. Værket udvikler sig blandt naturlige omgivelser, der kombinerer virkelige og imaginære elementer, der giver unikke træk. Den røde ibis er en indfødt fugl i Sydamerika, der lever på kysterne og myrerne i det nordlige Venezuela, og den livlige røde farve udgør et visuelt skue for seeren. Dette design sigter mod at fremhæve den yndefulde flyvning af den røde ibis og de livlige farver i den tropiske fauna.

Logo

Wanlin Art Museum

Logo Da Wanlin Art Museum var placeret på universitetet i Wuhan University, var vores kreativitet nødvendig for at afspejle følgende egenskaber: Et centralt mødested for studerende til at ære og værdsætte kunst, samtidig med at der var aspekter af et typisk kunstgalleri. Det måtte også komme som 'humanistisk'. Når universitetsstuderende står på startlinjen i deres liv, fungerer dette kunstmuseum som et åbningskapitel for studerendes kunstværdi, og kunsten ledsager dem hele livet.

Logo

Kaleido Mall

Logo Kaleido Mall tilbyder adskillige underholdningssteder, herunder indkøbscenter, en gågade og en esplanade. I dette design brugte designerne mønstre af et kalejdoskop med løse, farvede genstande som perler eller småsten. Kalejdoskop er afledt af det antikke græske καλός (smuk, skønhed) og εἶδος (det der ses). Derfor afspejler forskellige mønstre forskellige tjenester. Formerne ændrer sig konstant, hvilket viser, at indkøbscenteret stræber efter at overraske og fascinere besøgende.

Kommode

Black Labyrinth

Kommode Sort labyrint af Eckhard Beger til ArteNemus er en lodret kommode med 15 skuffer, der trækker inspiration fra asiatiske medicinske skabe og Bauhaus-stilen. Dens mørke arkitektoniske udseende leves op gennem lyse marquetry-stråler med tre fokuspunkter, der spejles rundt strukturen. Konceptet og mekanismen for de lodrette skuffer med deres roterende rum formidler stykket dets spændende udseende. Trestrukturen er dækket med sortfarvet finer, mens marqueteriet er lavet i flammet ahorn. Finéren olieres for at opnå en satinfinish.