Design magasin
Design magasin
Brand Design

Queen

Brand Design Det udvidede design er baseret på dronningen og skakbrættet. Med de to farver sort og guld er designet at formidle fornemmelsen af høj klasse og omforme det visuelle billede. Ud over de metal- og guldlinjer, der bruges i selve produktet, er elementet i scenen konstrueret til at modvirke krigens indtryk af skak, og vi bruger koordineringen af scenebelysning til at skabe røg og lys fra krigen.

Skulptur

Atgbeyond

Skulptur Xi'an er placeret på udgangspunktet for Great Silk Road. I den kreative forskningsproces for kunst kombinerer de den moderne karakter af Xi'an W-hotelmærket, Xi'ans specielle historie og kultur og de vidunderlige kunsthistorier fra Tang-dynastiet. Pop kombineret med graffiti kunst bliver det kunstneriske udtryk for W hotel, der havde en dyb indvirkning.

Yong En Havnearbejdning

Hak Hi Kong

Yong En Havnearbejdning Forslaget bruger tre koncepter til at genopbygge CI-systemet til Yong-An fiskerihavn. Det første er et nyt logo skabt med specifikt visuelt materiale udvundet fra kulturelle egenskaber i Hakka-samfundet. Det næste trin er en genundersøgelse af underholdningsoplevelsen, og opret derefter to maskotpersoner, der repræsenterer, og lad dem vises i nye seværdigheder til at lede turist ind i havnen. Sidst, men ikke mindst, høvlede ni pletter inde i omgivelserne med underholdningsaktiviteter og lækre køkkener.

Udstillingsdesign

Tape Art

Udstillingsdesign I 2019 udløste en visuel fest af linjer, farvestoffer og fluorescens Taipei. Det var Tape That Art Exhibition arrangeret af FunDesign.tv og Tape That Collective. En række projekter med usædvanlige ideer og teknikker blev præsenteret i 8 tapekunstinstallationer og udstillet over 40 båndmalerier sammen med videoer af kunstnerens arbejde i fortiden. De tilføjede også strålende lyde og lys for at gøre begivenheden til et fordybende kunstmiljø, og materialer, de anvendte, indeholdt tekstilbånd, kanaltape, papirbånd, emballageaktiviteter, plastbånd og folier.

Installationskunst

Inorganic Mineral

Installationskunst Inspireret af dybe følelser over for natur og oplevelse som arkitekt, fokuserer Lee Chi på skabelsen af unikke botaniske kunstinstallationer. Ved at reflektere over kunstens art og undersøge kreative teknikker omdanner Lee livsbegivenheder til formaliserede kunstværker. Temaet for denne serie af værker er at undersøge materialernes art og hvordan materialer kan rekonstrueres af det æstetiske system og et nyt perspektiv. Lee mener også, at omdefinering og genopbygning af planter og andre kunstige materialer kan få det naturlige landskab til at have en følelsesmæssig indflydelse på mennesker.

Virksomheds Re-Branding

Astra Make-up

Virksomheds Re-Branding Mærkets styrke ligger ikke kun i dets evne og vision, men også i kommunikation. Et brugervenligt katalog fyldt med stærkt produktfotografering; et forbrugerorienteret og tiltalende websted, der leverer onlinetjenester og et overblik over mærkeprodukter. Vi udviklede også et visuelt sprog i repræsentationen af brand sensation med en mode fotografering stil og en linje med frisk kommunikation i sociale medier, etablere en dialog mellem virksomheden og forbrugeren.