Design magasin
Design magasin
Byskulpturer

Santander World

Byskulpturer Santander World er en offentlig kunstbegivenhed, der konsiterer en gruppe skulpturer, der fejrer kunst og indhyller byen Santander (Spanien) som forberedelse til verdenssejlsmesterskabet Santander 2014. Skulpturerne er 4,2 meter høje, er lavet af pladestål og hver af dem er lavet af forskellige billedkunstnere. Hver af stykkerne repræsenterer begrebskulturelt en af de 5 kontinenter. Det betyder at repræsentere kærligheden og respekten for kulturel mangfoldighed som et redskab til fred gennem forskellige kunstners øjne og vise, at samfundet glæder sig over mangfoldigheden med åbne arme.

Plakat

Chirming

Plakat Da Sook var ung, så hun en smuk fugl på bjerget, men fuglen fløj hurtigt væk, hvilket kun efterlod lyd. Hun så op på himlen for at finde fuglen, men alt hvad hun kunne se var trægrene og skov. Fuglen fortsatte med at synge, men hun vidste ikke, hvor det var. Fra meget ung var fuglen trægrene og den store skov til hende. Denne oplevelse fik hende til at visualisere lyden af fugle som skov. Lyden af fugl slapper af sind og krop. Dette fangede hendes opmærksomhed, og hun kombinerede dette med mandala, der visuelt repræsenterer helbredelse og meditation.

Katalog

Classical Raya

Katalog Én ting ved Hari Raya - det er, at tidløse Raya-sange i går stadig forbliver tæt på folks hjerter indtil i dag. Hvilken bedre måde at gøre alt dette på end med et 'Classical Raya' tema? For at bringe essensen af dette tema frem, er kataloget med gavehæmmere designet til at ligne en gammel vinylplade. Vores mål var at: 1. Opret et specielt stykke design snarere end sider bestående af produktvisualer og deres respektive priser. 2. Skab niveauet for påskønnelse af klassisk musik og traditionel kunst. 3. Få Hari Rayas ånd ud.

Interaktiv Kunstinstallation

Pulse Pavilion

Interaktiv Kunstinstallation Pulse Pavilion er en interaktiv installation, der forener lys, farver, bevægelse og lyd i en multisensorisk oplevelse. På ydersiden er det en enkel sort kasse, men ved at trænge ind er man nedsænket i illusionen om, at LED-lysene, pulserende lyd og levende grafik skaber sammen. Den farverige udstillingsidentitet er skabt i paviljongens ånd ved hjælp af grafikken fra indersiden af pavillonen og en specialdesignet skrifttype.

Kommerciel Animation

Simplest Happiness

Kommerciel Animation I den kinesiske stjernetegn er 2019 svinets år, så Yen C designet det skiver af grisen, og det er en ordspil i "mange varme film" på kinesisk. De glade figurer er på linje med kanalens image og med de glade følelser, som kanalen ønsker at give til sit publikum. Videoen er en kombination af fire filmelementer. Børn, der spiller, kan bedst vise ren lykke og håbe, at publikum får den samme fornemmelse af at se filmen.

Promovering Af Begivenheder

Typographic Posters

Promovering Af Begivenheder Typografiske plakater er en samling plakater lavet i løbet af 2013 og 2015. Dette projekt involverer den eksperimentelle brug af typografi gennem brug af linjer, mønstre og isometrisk perspektiv, der genererer en unik opfattelsesmæssig oplevelse. Hver af disse plakater repræsenterer en udfordring med at kommunikere med den eneste brug af typen. 1. Plakat til at fejre Felix Beltrans 40-års jubilæum. 2. Plakat til fejring af Gestalt Institute 25-års jubilæum. 3. Plakat for at protestere over manglende 43 studerende i Mexico. 4. Plakat til designkonference Passion & Design V. 5. Julian Carillos Tretten lyd.