Design magasin
Design magasin
Hospital

Warm Transparency

Hospital Konventionelt har et hospital en tendens til at være et rum, der har dårlig naturlig farve eller materiale på grund af kunstigt strukturelt materiale for at forbedre funktionelt og effektiviteten. Derfor føler patienter, at de adskiller sig fra deres daglige liv. Der skal tages hensyn til et behageligt miljø, hvor patienter kan tilbringe og fri for stress. TSC arkitekter giver et åbent og behageligt rum ved at indstille et L-formet åbent loft og de store tagskærme ved at bruge en masse træmateriale. Den varme gennemsigtighed i denne arkitektur forbinder mennesker og medicinske tjenester.

Øreringe

Van Gogh

Øreringe Øreringe inspireret af mandeltræet i blomster malet af Van Gogh. Delikatesser af grene gengives af delikate Cartier-kæder, som ligesom grenene svajer med vinden. De forskellige nuancer af de forskellige ædelstene, fra næsten hvid til en mere intens lyserød, repræsenterer blomsterens nuancer. Klyngen med blomstrende blomster er repræsenteret med forskellige skærsten. Lavet med 18 k guld, lyserøde diamanter, morganitter, lyserøde safirer og lyserøde turmaliner. Poleret og struktureret finish. Ekstremt let og perfekt pasform. Dette er forårets ankomst i form af en juvel.

Bolig Hjem

Slabs House

Bolig Hjem Slab House var designet til at sammensætte byggematerialer, der kombinerer træ, beton og stål. Designet er på en gang hypermoderne og alligevel diskret. De enorme vinduer er et øjeblikkeligt samlingspunkt, men de er beskyttet mod vejr og gadeudsigt af betonplader. Haver er stærkt placeret i ejendommen, både i stueetagen og på første sal, så beboerne kan føle sig forbundet med naturen, når de interagerer med ejendommen, hvilket skaber en unik strøm, når man bevæger sig fra indgangen til opholdsområderne.

Hus

VH Green

Hus Huset er udvidet grønt i både plant og stereoskopisk, der skaber et godt miljø for både beboere og byen. I den solrige asiatiske region er Breeze Soleil ved hjælp af denne grøn en meget effektiv måde at tænke på. Ikke kun solskærmens funktion om sommeren, men også beskyttelse af privatlivets fred, undgåelse af gadestøj og køleeffekt ved automatisk kunstvanding.

Kirke

Mary Help of Christian Church

Kirke I betragtning af udvidelsen af det katolske samfund og stigningen i turist på Samui ø, Suratthani. Mary Hjælp fra det kristne kirkeudvendigt blev designet i en kombineret form af bedehænder, vinklevinger og Helligåndens stråler. Indvendigt rum, sikkerhed som i moderskabet. Ved brug af det lange og smalle lysrum og en stor letvægtsbeton, der løb gennem det lette tomrum, blev der bygget for at skabe en skygge, der fortsætter med at ændre sig med tiden, og som dog bevarer den indvendige komfort. Minimer den symbolske udsmykning og brug af naturligt materiale som ydmygt sindsro, mens du beder.

Bolig Hjem

Abstract House

Bolig Hjem Boligen anvender en moderne æstetik, mens den bevarer en central gårdsplads, der fremkalder den traditionelle kuwaitiske praksis i bygning af huse. Her har hjemmet lov til at anerkende både fortid og nutid uden sammenstød. Vandfunktionen ved trinene på hoveddøren fejer udad, glas fra gulv til loft hjælper med at holde pladserne mere åbne, så brugerne uden problemer kan gå mellem ydersiden og indersiden, fortid og nutid.