Design magasin
Design magasin
Lys

Louvre

Lys Louvre lys er en interaktiv bordlampe inspireret af det græske sommersollys, der let passerer fra lukkede skodder gennem Louvres. Den består af 20 ringe, 6 af kork og 14 af plexiglas, der ændrer rækkefølge på en legende måde for at transformere diffusion, volumen og lysets endelige æstetik i henhold til brugernes præferencer og behov. Lys passerer gennem materialet og forårsager diffusion, så ingen skygger vises på sig selv hverken på overfladerne omkring det. Ringe med forskellige højder giver mulighed for uendelige kombinationer, sikker tilpasning og total lysstyring.

Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivende lamper, der indeholder orientalsk filosofi. Orientalsk æstetik lægger stor vægt på forholdet mellem virtuel og faktisk, fuld og tom. At skjule LED’erne subtilt i metalstangen sikrer ikke kun lampeskærmens tomme og renhed, men adskiller også Kong fra andre lamper. Designere fandt ud af det gennemførlige håndværk efter mere end 30 gange eksperimenter for at præsentere lyset og forskellige strukturer perfekt, hvilket muliggør en fantastisk lysoplevelse. Basen understøtter trådløs opladning og har en USB-port. Det kan tændes eller slukkes bare ved at vifte med hænderne.

Køkken Skammel

Coupe

Køkken Skammel Denne afføring er designet til at hjælpe en med at bevare neutral siddestilling. Ved at observere folks daglige adfærd fandt designteamet behovet for, at folk sad på afføring i en kortere periode, såsom at sidde i køkkenet i en hurtig pause, hvilket inspirerede teamet til at skabe denne afføring specielt til at imødekomme sådan opførsel. Denne skammel er designet med minimale dele og strukturer, hvilket gør afføringen overkommelig og omkostningseffektiv for både købere og sælgere ved at tage hensyn til produktiviteten af fabrikanter.

Vaskeribælte Indendørs

Brooklyn Laundreel

Vaskeribælte Indendørs Dette er vaskeribælte til indvendig brug. Kompakt krop, der er mindre end japansk pocket, ser ud som målebånd, glat finish uden skrue på overfladen. 4 m længde bælte har i alt 29 huller, hvert hul kan holde og holde frakkehæng uden klædespind, det fungerer til hurtigtørring. Bæltet er lavet af antibakteriel og antistøbelig polyurethan, sikkert, rent og stærkt materiale. Maksimal belastning er 15 kg. 2 stk krog og roterende krop tillader brug af flere måder. Lille og enkel, men dette er meget nyttigt indendørs vaskeri. Nem betjening og smart installation passer til alle typer rum.

Sofa

Shell

Sofa Shell-sofaen optrådte som en kombination af skaldeskitser og modetrends i efterligning af exoskeleton-teknologi og 3d-udskrivning. Målet var at skabe en sofa med effekten af optisk illusion. Det skulle være de lette og luftige møbler, der kunne bruges både hjemme og udendørs. For at opnå effekten af lethed blev der anvendt en bane af nylon reb. Således er slagtekroppens hårdhed afbalanceret af vævningen og blødheden af silhuetlinierne. En stiv base under sæders hjørnesektioner kan bruges som sideborde og bløde overheadsæder og puder afslutter sammensætningen.

Lænestol

Infinity

Lænestol Hovedvægten i Infinity-lænestoldesignet lægges netop på ryglænet. Det er henvisningen til uendelighedssymbolet - en omvendt figur på otte. Det er som om det ændrer form, når man drejer, indstiller linjernes dynamik og genskaber uendelighedstegnet i flere plan. Ryglænet trækkes sammen af flere elastiske bånd, der danner en ekstern løkke, som også vender tilbage til symbolikken i den uendelige cyklus af liv og balance. En ekstra vægt lægges på unikke benskrens, der sikkert fastgør og understøtter sidestykkerne på lænestolen, ligesom klemmer gør.