Design magasin
Design magasin
Belysning

Capsule

Belysning Formen på lampen Kapsel gentager formen på de kapsler, der er så udbredt i den moderne verden: medicin, arkitektoniske strukturer, rumskibe, termoser, rør, tidskapsler, der overfører beskeder til efterkommere i mange årtier. Det kan være af to typer: standard og langstrakt. Lamper fås i flere farver med forskellige grader af gennemsigtighed. Binding med nylon reb tilføjer en håndlavet effekt til lampen. Dets universelle form var at bestemme enkelheden i fremstilling og masseproduktion. At spare i lampens produktionsproces er dens største fordel.

Pavillon

ResoNet Sinan Mansions

Pavillon ResoNet Pavilion er bestilt af Sinan Mansions i Shanghai til fejringen af det kinesiske nytår 2017. Det består af en midlertidig paviljong plus et interaktivt LED-lys "resonet" fastgjort i den indre overflade. Det anvender Low-Fi-teknikker til at visualisere resonansfrekvenser, der er iboende i det naturlige miljø, via samspillet mellem offentligheden og omgivende elementer, der detekteres af et LED-net. Paviljongen oplyser den offentlige verden som reaktion på vibrationsstimuli. Bortset fra at besøgende kan komme for at gøre Spring Festival-ønsker, kan den også bruges som en performance-scene.

Lænestol

Lollipop

Lænestol Lollipop lænestolen er en kombination af usædvanlige former og moderigtige farver. Dets silhuetter og farveelementer måtte se eksternt ud som slik, men på samme tid skulle lænestolen passe ind i interiører i forskellige stilarter. Chupa-chups-formen dannede grundlaget for armlænene, og ryggen og sædet er lavet i form af klassiske slik. Lollipop lænestolen er skabt til folk der kan lide dristige beslutninger og mode, men ikke ønsker at opgive funktionalitet og komfort.

Luftkvalitetskontrol

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontrol Midea Sensia AQC er en intelligent hybrid, der integrerer boligindretningen med både elegance og stil. Det bringer humaniseret teknologi og innovation gennem funktioner, der styrer temperatur og luftkvalitetsrensning med belysning og vase til rumindretning. Velforeningen ankommer gennem sensorteknologi, der kan læse miljøet og holde den lokale temperatur og fugtighed stabil, ifølge tidligere opsætning foretaget af MideaApp.

Klimaanlæg

Midea Sensia HW

Klimaanlæg Midea Sensia fremmer livskvalitet og en innovativ måde at afsløre dekorationsgenstanden på. Udover luftstrømningseffektiviteten og stilheden præsenterer det det innovative berøringspanel, der giver adgang til funktioner og lynets farver og intensitet. Farveterapi hjælper anti-stress processen, trender innovative produkter på begge måder, velvære og æstetik. Ud over de forskellige æstetik integrerer dens former boligindretningen med både elegance og stil og værdsætter huset ved indirekte lys.

Skrivebord

Duoo

Skrivebord Duoo-skrivebord er ønsket om at udtrykke karakter gennem formenes minimalisme. Dens tynde vandrette linjer og vinklede metalben skaber et kraftfuldt visuelt billede. Den øverste hylde giver dig mulighed for at placere papirvarer, så det ikke forstyrrer, mens du arbejder. En skjult bakke på overfladen til tilslutning af enheder opretholder en ren æstetik. Bordpladen lavet af naturlig finer bærer varmen i den naturlige træstruktur. Skrivebordet opretholder en upåklagelig balance takket være harmonisk udvalgte materialer, funktionalitet og praktisk kombination med æstetik i regelmæssige og strenge former.