Design magasin
Design magasin
Bærbar Enhed Med Multifunktion

Along with

Bærbar Enhed Med Multifunktion Projektet giver en bærbar livsoplevelse for den udendørs skare, der hovedsageligt er opdelt i to dele: hovedkroppen og moduler, der kan ændres. Hovedkroppen inkluderer opladnings-, tandbørste- og barberingsfunktioner. Tilbehør inkluderer tandbørste og barberhoved. Originalen inspiration til produktet kom fra folk der elsker at rejse og har deres bagage rodet eller mistet, så den bærbare, alsidige pakke blev produktet positionerer. Nu elsker mange at rejse, så bærbare produkter er ved at blive valget. Dette produkt er i overensstemmelse med markedets efterspørgsel.

Øjeblikkelig Naturlig Læbeforstørrelsesenhed

Xtreme Lip-Shaper® System

Øjeblikkelig Naturlig Læbeforstørrelsesenhed Xtreme Lip-Shaper® System er verdens første klinisk beviste, sikre kosmetiske læbeudvidelsesenhed til hjemmebrug. Den bruger en 3.500-årig kinesisk 'cupping' -metode - med andre ord sugning - kombineret med avanceret lip-shaper-teknologi til kontur og forstørrelse af læberne med det samme. Designet skaber betagende en-lobet og dobbelt-lobet underlæbe ligesom Angelina Jolie. Brugere kan forbedre over- eller underlæben separat. Designet er også bygget til at hæve buerne i Cupido's bue, udfylde læbehuller for at løfte hjørnerne af den aldrende mund. Velegnet til begge køn.

Sukkercubes

Two spoons of sugar

Sukkercubes At have te eller drikke kaffe er ikke kun til at slukke en gang tørst. Det er en ceremoni med hengivenhed og deling. Det kan være så let at tilføje sukker til din kaffe eller te, som du husker romertalene! Uanset om du har brug for en enkelt ske sukker eller en to eller tre, er du bare nødt til at vælge et af de tre tal, der er lavet af sukker, og pop det i din varme / kolde drikke. En enkelt handling, og dit formål er løst. Ingen ske, ingen måling, det bliver så enkelt.

Hunde Toilet

PoLoo

Hunde Toilet PoLoo er et automatisk toilet, der hjælper hunde med at poo i fred, selv når vejret er elendigt udenfor. I sommeren 2008, i en sejleferie med de 3 familiehunde, udtænkte Eliana Reggiori, en kvalificeret sejler PoLoo. Med hendes ven Adnan Al Maleh designet noget, der ikke kun hjælper hundene med livskvaliteten, men også til at forbedre dem, der er ældre eller handicappede og ikke er i stand til at komme ud af huset i vinterperioden. Det er automatisk, undgå lugt og let at bruge, at medbringe, at rengøre og ideelt til dem, der bor i lejligheder, til bobilsejer og bådsejer, hotel og resorts.

Fuglehus

Domik Ptashki

Fuglehus På grund af den monotone livsstil og manglen på bæredygtig interaktion med naturen lever en person i en tilstand af konstant sammenbrud og intern utilfredshed, som ikke tillader ham at nyde livet til fulde. Det kan rettes ved at udvide opfattelsesgrænser og få ny erfaring med menneske-natur-interaktion. Hvorfor fugle? Deres sang påvirker menneskets mentale helbred positivt, også fugle beskytter miljøet mod skadedyr. Projektet Domik Ptashki er en mulighed for at skabe et nyttigt kvarter og prøve ornitologrollen ved at observere og passe på fugle.

Pet Care Robot

Puro

Pet Care Robot Designerens mål var at løse problemer i hundeopdræt 1-personers husstande. Hjørnedyrs angstforstyrrelser og fysiologiske problemer stammer fra langvarig periode med plejere fravær. På grund af deres små opholdsrum delte plejepersonerne et levende miljø med ledsagende dyr, hvilket forårsagede sanitære problemer. Inspireret fra smertepunkterne kom designeren med en plejrobot, der 1. spiller og interagerer med ledsagerdyr ved at kaste godbidder, 2. rydder op i støv og krummer efter indendørs aktiviteter, og 3. indtager lugt og hår når ledsager dyr tager hvile.