Design magasin
Design magasin
Øreringe

Van Gogh

Øreringe Øreringe inspireret af mandeltræet i blomster malet af Van Gogh. Delikatesser af grene gengives af delikate Cartier-kæder, som ligesom grenene svajer med vinden. De forskellige nuancer af de forskellige ædelstene, fra næsten hvid til en mere intens lyserød, repræsenterer blomsterens nuancer. Klyngen med blomstrende blomster er repræsenteret med forskellige skærsten. Lavet med 18 k guld, lyserøde diamanter, morganitter, lyserøde safirer og lyserøde turmaliner. Poleret og struktureret finish. Ekstremt let og perfekt pasform. Dette er forårets ankomst i form af en juvel.

Håndtasker

Qwerty Elemental

Håndtasker Ligesom skrivemaskinernes designudvikling viser omdannelsen fra en meget kompleks visuel form til den renforede, enkle geometriske form, er Qwerty-elemental legemliggørelsen af styrke, symmetri og enkelhed. Konstruktive ståldele lavet af forskellige håndværkere er karakteristiske visuelle træk ved produktet, hvilket giver posen et arkitektonisk udseende. Den essentielle særegenhed ved posen er to skrivemaskine nøgler, der fremstilles selv og samles af designeren selv.

Dametøjskollektion

Macaroni Club

Dametøjskollektion Samlingen, Macaroni Club, er inspireret af The macaroni & # 039; s fra midten af 1700-tallet, der forbinder dem med dagens logo-afhængige mennesker. Makaroni var betegnelsen for mænd, der overskred de almindelige grænser for mode i London. De var logo-manien fra det 18. århundrede. Denne kollektion har til formål at vise kraften i logoet fra fortid til nutid og skaber Macaroni Club som et brand af sig selv. Designdetaljerne er inspireret af Macaroni-kostumer i 1770, og den aktuelle modetrend med ekstreme volumener og længde.

Ur

Argo

Ur Argo by Gravithin er et ur, hvis design er inspireret af en sextant. Det har et indgraveret dobbelt urskive, fås i to nuancer, dybblå og Sortehav, til ære for Argo-skibets mytiske eventyr. Dets hjerte slår takket være en schweizisk Ronda 705 kvartsbevægelse, mens safirglas og det stærke børstede 316L børstet stål sikrer endnu mere modstand. Det er også 5ATM vandafvisende. Uret fås i tre forskellige sagsfarver (guld, sølv og sort), to skiver nuancer (dybblå og sorte hav) og seks stroppemodeller i to forskellige materialer.

Dametøjskollektion

Hybrid Beauty

Dametøjskollektion Designet med Hybrid Beauty-kollektionen er at bruge sødheden som overlevelsesmekanisme. Grundlæggende søde træk er bånd, flæser og blomster, og de genindvindes af traditionelle møller og couture teknikker. Dette genskaber gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprocessen med Hybrid Beauty fremmer bæredygtighed til at skabe tidløse design.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren af Ohgi-ringen har leveret en symbolsk meddelelse med denne ring. Hendes inspiration til ringen kom fra positive betydninger, som japanske folde fans har, og hvor meget de er elsket i den japanske kultur. Hun bruger 18 K gult guld og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Desuden sidder foldeviften på en ring i en vinkel, der giver en unik skønhed. Hendes design er en enhed mellem øst og vest.