Design magasin
Design magasin
Bageri Visuel Identitet

Mangata Patisserie

Bageri Visuel Identitet Mångata visualiseres på svensk som en romantisk scene, den skinnende, vejlignende refleksion af månen skaber på nathavet. Scenen er visuelt appelleret og speciel nok til at skabe brand image. Farvepalet, sort og guld, efterligner atmosfæren i det mørke hav, og gav også mærket et mystisk, luksuriøst præg.

Projekt navn : Mangata Patisserie, Designernes navn : M — N Associates, Kundens navn : M — N Associates.

Mangata Patisserie Bageri Visuel Identitet

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.