Design magasin
Design magasin
Sikkerhedsenhed

G2 Face Recognition

Sikkerhedsenhed høj kvalitet på materialer og enkelhed i design gør denne sikkerhed ansigtsgenkendelsesenhed fancy, stilfuld og robust. Avanceret teknologi indeni for at gøre det til en af de hurtigste i verden og meget præcis, ingen kan snyde sin algoritme. Vandtæt produkt med en atmosfære førte lys på bagsiden for at skabe en stemning i omgivelserne, selv på det koldeste kontor. Den kompakte størrelse gør det passende næsten overalt, og formen gør det muligt at placere den vandret eller lodret.

Udviklende Møbler

dotdotdot.frame

Udviklende Møbler Hjemme bliver mindre, så de har brug for lette møbler, der er alsidige. Dotdotdot.Frame er det første mobile, tilpasses møbelsystem på markedet. Rammen er effektiv og kompakt og kan fastgøres på væggen eller lænes mod den for nem placering i hjemmet. Og dens tilpasningsevne kommer fra de 96 huller og et udvidet udvalg af tilbehør, der kan fastgøres i dem. Brug et eller sammenføj flere systemer efter behov - der er en uendelig kombination tilgængelig.

Genanvendeligt Sorteringssystem

Spider Bin

Genanvendeligt Sorteringssystem Spider bin er en universel og økonomisk løsning til sortering af genanvendelige materialer. En gruppe pop-up-kasser oprettes til hjem, kontor eller udendørs. Ét element har to grundlæggende dele: en ramme og en taske. Det flyttes let fra et sted til et andet, praktisk at transportere og opbevare, fordi det kan være fladt, når det ikke er i brug. Købere bestiller edderkoppeserviet online, hvor de kan vælge størrelse, antal edderkopper og posetypen alt efter deres behov.

Kanelrulle Med Honning

Heaven Drop

Kanelrulle Med Honning Heaven Drop er en kanelrulle fyldt med ren honning, der bruges sammen med te. Ideen var at kombinere to fødevarer, der bruges separat og fremstille et helt nyt produkt. Designerne blev inspireret af kanelrullens struktur, de brugte dens rulleform som en beholder til honning og for at pakke kanelruller brugte de bivoks til at isolere og pakke kanelruller. Det har egyptiske figurer afbildet på dens overflade, og det er fordi egypterne er de første mennesker, der indså vigtigheden af kanel og brugte honning som en skat! Dette produkt kan være et symbol på himlen i dine tekopper.

Mad

Drink Beauty

Mad Drik Skønhed er som en smuk juvel, som du kan drikke! Vi lavede en kombination af to genstande, der blev brugt separat med te: Rockcandies og citronskiver. Dette design er fuldstændig spiseligt. Ved at tilføje citronskiver til rock candy's struktur bliver dens smag utroligt bedre og fødevareværdien øges på grund af citrons vitaminer. Designerne udskiftede simpelthen de pinde, som rock candy krystaller blev holdt til med en skive tørret citron. Drink Beauty er et komplet eksempel på moderne verden, der bringer skønhed og effektivitet sammen.

Drikke

Firefly

Drikke Dette design er en ny cocktail med Chia, hovedtanken var at designe en cocktail, der har flere smagsfaser. Dette design leveres også med forskellige farver, der kan ses under sort lys, hvilket gør den velegnet til fester og klubber. Chia kan absorbere og reservere enhver smag og farve, så når man laver en cocktail med Firefly, kan opleve forskellige smag trin for trin. Ernæringsværdien af dette produkt er højere sammenlignet med andre cocktails, og det er alt sammen på grund af Chias høje ernæringsværdi og lave kalorier . Dette design er et nyt kapitel i historien om drinks og cocktails.