Design magasin
Design magasin
Universitet Interiør Design

TED University

Universitet Interiør Design TED-universitetsrum designet med et moderne designkoncept afspejler TED-institutionens progressive og moderne retning. Moderne og råmaterialer er kombineret med teknologisk infrastruktur og belysning. På dette tidspunkt fastlægges rumkonventioner, der ikke er blevet oplevet før. Der skabes en ny slags vision for universitetsrum.

Visuel Kommunikation

Plates

Visuel Kommunikation For at demonstrere forskellige afdelinger i hardwarebutikken kom Didyk Pictures med ideen om at præsentere dem som flere plader med forskellige hardwareobjekter ovenpå dem, serveret på restaurant. Hvid baggrund og hvide retter hjælper med at fremhæve de serverede genstande og gør det lettere for butikbesøgere at finde en bestemt afdeling. Billederne blev også brugt på 6x3 meter reklametavler og plakater i offentlig transport over hele Estland. En hvid baggrund og en enkel sammensætning gør det muligt for denne annoncebesked at blive opfattet selv af en person i en forbipasserende bil.

Sofa

Gloria

Sofa Design er ikke kun en ekstern form, men det er også en undersøgelse af den indre struktur, ergonomi og essensen af et objekt. I dette tilfælde er formen en meget stærk komponent, og det er det snit, der er givet til produktet, der giver det dets særpræg. Fordelen ved Gloria har styrken til at være 100% tilpasning, tilføje forskellige elementer, materialer og finish. Den store særegenhed er alle de ekstra elementer, der kan tilføjes med magneterne på strukturen, hvilket giver produktet hundreder af forskellige former.

Glasvase

Jungle

Glasvase Inspireret af naturen er forudsætningen for Jungle-glasskollektionen at skabe genstande, der får deres værdi af kvalitet, design og materiale. Enkle former afspejler mediets ro, mens de samtidig er vægtløse og stærke. Vaser er mundblæst og formet for hånd, underskrevet og nummereret. Rytmen i glasfremstillingsprocessen sikrer, at hvert objekt i Jungle Collection har et unikt farvespil, der efterligner bevægelsen af bølger.

Collier

Eves Weapon

Collier Evas våben er lavet af 750 karat rose og hvidguld. Det indeholder 110 diamanter (20,2ct) og består af 62 segmenter. Alle af dem har to helt forskellige optrædener: Set fra siden er segmenterne æbleformede, set ovenfra kan V-formede linjer ses. Hvert segment er opdelt sidelæns for at skabe fjederbelastningseffekten, der holder diamanterne - diamanterne holdes kun af spænding. Dette understreger med fordel lysstyrken, glansen og maksimerer den synlige udstråling af diamanten. Det tillader et ekstremt let og klart design på trods af størrelsen på halskæden.

Vase

Rainforest

Vase Rainforest vaser er en blanding af 3D-designede former og traditionel skandinavisk steamstick-teknik. De håndformede stykker har ekstremt tykt glas med vægtløst flydende stænk af farve. Den studiolavede kollektion er inspireret af naturens kontraster, og hvordan den skaber harmoni.