Design magasin
Design magasin
Transformerbar Sofa

Mäss

Transformerbar Sofa Jeg ville oprette en modulær sofa, der kunne omdannes til flere separate siddepladser. Hele møblerne består af kun to forskellige stykker med samme form til dannelse af en række forskellige løsninger. Hovedstrukturen er den samme sideform af armlenene, men kun tykkere. Armlænene kan drejes 180 grader for at skifte eller fortsætte møbelets hovedstykke.

Kagestativ

Temple

Kagestativ Fra den voksende popularitet inden for hjemmebagning kunne vi se et behov for et moderne udseende moderne kagestativ, som let kunne opbevares i et skab eller tegne. Let at rengøre og opvaskemaskine sikkert. Templet er let at samle og intuitivt ved at skubbe pladerne over den centrale koniske rygsøjle. Demontering er lige så let ved blot at skubbe dem tilbage. Alle 4 hovedelementer holdes sammen af stablen. Stackeren hjælper med at holde alle elementerne sammen for kompakt opbevaring med flere vinkler. Du kan bruge forskellige pladekonfigurationer til forskellige lejligheder.

Lænestol

Bessa

Lænestol Bessa loungestol er designet til loungearealer på hoteller, resorts og private boliger og harmoniserer med de moderne interiørdesignprojekter. Det er design formidler en sindsro, der indbyder til en oplevelse, der skal huskes. Når vi har løst sin helt bæredygtige produktion, kan vi nyde dens balance mellem form, moderne design, funktion og dens organiske værdier.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Vandhjulet er en tredimensionel kalender lavet af seks skovle samlet i form af et vandhjul. Roter en unik uafhængig kalender til dit skrivebord som et vandhjul hver måned at bruge. Livet med design: Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for brugerne. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet ”Liv med design”.

Slutbord

TIND End Table

Slutbord TIND End Table er et lille, miljøvenligt bord med en stærk visuel tilstedeværelse. Den genvundne stålplade er vandskæret med et indviklet mønster, der skaber levende lys og skygge mønstre. Formerne på bambusbenene bestemmes af mønstret i ståltoppen, og hvert af de fjorten ben passerer gennem ståltoppen og skæres derefter skylet. Set ovenfra skaber den kulsyreholdige bambus et arresterende mønster, der sidder sammen med det perforerede stål. Bambus er et hurtigt fornyeligt råmateriale, da bambus er et hurtigt voksende græs, ikke et træprodukt.

Multifunktionsgarderobe

Shanghai

Multifunktionsgarderobe “Shanghai” multifunktionel garderobe. Frontmønster og lakonisk form fungerer som en "dekorativ væg", og dette gør det muligt at opfatte klædeskabet som en dekorativ komponent. "All inclusive" -system: inkluderer lagringssteder med forskellig volumen; indbyggede natborde, der er en del af fronten i garderoben, der er åbnet og lukket med et fasadepude; 2 indbyggede natlamper, skjult under det enestående volumen på begge sider af sengen. Hoveddelen af skabet er lavet af lille træformet stykke. Det består af 1500 stykker kempas og 4500 stykker bleget eg.