Design magasin
Design magasin
Drikke

Firefly

Drikke Dette design er en ny cocktail med Chia, hovedtanken var at designe en cocktail, der har flere smagsfaser. Dette design leveres også med forskellige farver, der kan ses under sort lys, hvilket gør den velegnet til fester og klubber. Chia kan absorbere og reservere enhver smag og farve, så når man laver en cocktail med Firefly, kan opleve forskellige smag trin for trin. Ernæringsværdien af dette produkt er højere sammenlignet med andre cocktails, og det er alt sammen på grund af Chias høje ernæringsværdi og lave kalorier . Dette design er et nyt kapitel i historien om drinks og cocktails.

Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook kapsel, er en kapsel med en række naturlige ingredienser, og den er designet til at ryge mad og skabe forskellige smag og dufte. De fleste mennesker tror, at den eneste måde at gøre mad røget på er ved at brænde forskellige træsorter, men sandheden er, at du kan gøre din mad røget med masser af materialer og skabe en helt ny smag og duft. Designerne indså smagsforskellene i hele verden, og det er derfor, at dette design er fuldstændigt fleksibelt, når det gælder spørgsmålet om anvendelighed i forskellige regioner. Disse kapsler findes i blandede og enkelte ingredienser.

Krøllejern

Nano Airy

Krøllejern Det nano luftige krøllejern bruger en innovativ negativ ion-teknologi. Holder glat struktur, blød skinnende krøll i lang tid. Curlingrøret har gennemgået en nano-keramisk belægning, føles meget glat. Det krøller håret ømt og hurtigt med den varme luft i de negative ioner. Sammenlignet med krøllejern uden luft kan du afslutte i en blødere hårkvalitet. Produktets grundfarve er blød, varm og ren mat hvid, og accentfarven er lyserød guld.

Glattejern

Nano Airy

Glattejern Det Nano luftige glatjern kombinerer nano-keramiske belægningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, der bringer håret forsigtigt og slankt hurtigt i lige form. Takket være magnetsensoren øverst på hætten og kroppen, slukkes enheden automatisk, når hætten er lukket, hvilket er sikkert at transportere rundt. Den kompakte krop med det USB-genopladelige trådløse design er nemt at opbevare i håndtaske og bære, hvilket hjælper kvinder med at bevare en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvide og lyserøde farveskema giver enheden en feminin karakter.

Madpakke

The Portable

Madpakke Cateringindustrien blomstrer, og takeaway er blevet en nødvendighed for moderne mennesker. På samme tid er der også genereret en masse affald. Mange af de måltidsbokse, der bruges til at holde mad, kan genanvendes, men de plastikposer, der bruges til at pakke måltiderne, er faktisk ikke genanvendelige. For at reducere brugen af plastikposer kombineres funktionen af måltidsboksen og plastik til design af nye frokostbokse. Balleboksen forvandler selve delen til et håndtag, der er let at bære og kan integrere flere måltidsbokse, hvilket i høj grad reducerer brugen af plastposer til pakning af måltidsbokse.

Barbermaskine

Alpha Series

Barbermaskine Alpha-serien er en kompakt, halvprofessionel barbermaskine, der kan håndtere grundlæggende opgaver til ansigtspleje. Også et produkt, der tilbyder hygiejniske løsninger med innovativ tilgang kombineret med smuk æstetik. Enkelhed, minimalisme og funktionalitet kombineret med let brugerinteraktion bygger grundlæggende i projektet. Glædelig brugeroplevelse er nøglen. Tip kan let fjernes fra barbermaskinen og placeres i opbevaringsafsnittet. Docken er designet til at oplade barbermaskinen og rengøre tipene, der understøttes med UV-lys inde i opbevaringsafsnittet.