Design magasin
Design magasin
Taktilt Stof

Textile Braille

Taktilt Stof Industriel universal jacquard-tekstiltanke som en oversætter for blinde mennesker. Dette stof kan læses af mennesker med godt syn, og det er beregnet til dem at hjælpe de blinde mennesker, der begynder at miste synet eller have synsproblemer; for at lære braille-systemet med et venligt og almindeligt materiale: stof. Det indeholder alfabetet, tal og tegnsætningstegn. Der tilføjes ingen farver. Det er et produkt i grå skala som et princip uden lysopfattelse. Det er et projekt med social betydning og går ud over kommercielle tekstiler.

Briller

Mykita Mylon, Basky

Briller MYKITA MYLON-kollektionen er lavet af et letvægtigt polyamidmateriale med enestående individuel justerbarhed. Dette specielle materiale er skabt lag for lag takket være Selective Laser Sintering (SLS) teknik. Ved at genfortolke den traditionelle runde og ovale runde panto-brilleform, der var moderigtig i 1930'erne, tilføjer BASKY-modellen et nyt ansigt til denne brillekollektion, der oprindeligt var designet til brug i sport.

Ur

Ring Watch

Ur Ringuret repræsenterer den maksimale forenkling af et traditionelt armbåndsur gennem dets eliminering af tal og hænder til fordel for de to ringe. Dette minimalistiske design giver både et rent og enkelt look, der gifter sig perfekt med urets iøjnefaldende æstetik. Dets signaturkrone giver stadig et effektivt middel til at ændre timen, mens dets skjulte e-blækskærm viser de livlige farvebånd med enestående definition, hvilket i sidste ende opretholder et analogt aspekt og samtidig giver en længere batterilevetid.

Armbånd

Fred

Armbånd Der er mange forskellige slags armbånd og armbånd: designere, gyldne, plastiske, billige og dyre ... men smukke som de er, de er altid altid enkelt og kun armbånd. Fred er noget mere. Disse manchetter genoplive i sin enkelhed noblesse fra gamle tider, men alligevel er de moderne. De kan også bæres på bare hænder på en silkebluse eller en sort sweater, og de vil altid tilføje et strejf af klasse til den, der bærer dem. Disse armbånd er unikke, fordi de kommer som et par. De er meget lette, hvilket gør det unødvendigt at bære dem. Ved at bære dem, vil man med glæde blive bemærket!

Halskæde Og Broche

I Am Hydrogen

Halskæde Og Broche Designet er inspireret af den neoplatoniske filosofi om makrokosmos og mikrokosmos, idet de samme mønstre er gengivet i alle niveauer af kosmos. Med henvisning til det gyldne forhold og efterslæbssekvens har halskæden et matematisk design, der efterligner phyllotaxismønstre observeret i naturen, som det ses i solsikker, tusindfryd og forskellige andre planter. Den gyldne torus repræsenterer universet, indhyllet i rummet-rummet. "I Am Hydrogen" repræsenterer samtidig en model af "The Universal Constant of Design" og en model af selve universet.

Upcycled Smykker

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smykker Smukt, klart, upcyklet smykke, designet ud fra et behov for at bruge affaldsmaterialet fra produktionen af Claire de Lune lysekrone. Denne linje har udviklet sig til et betydeligt antal samlinger - alle fortæller historier, der alle repræsenterer meget personlige glimt ind i designerens filosofier. Gennemsigtighed er en vigtig del af designernes egen filosofi, og dette afspejles hende af valget af anvendt akryl. Bortset fra det anvendte spejl akryl, som i sig selv reflekterer lys, er materialet altid transparent, farve eller klart. CD-emballage forstærker koncepterne om genbrug.