Design magasin
Design magasin
Smarte Møbler

Fluid Cube and Snake

Smarte Møbler Hello Wood skabte en række udemøbler med smarte funktioner til fællesrum. Genoptaget genren af offentlige møbler designede de visuelt engagerende og funktionelle installationer med et lyssystem og USB-stik, som krævede integration af solcellepaneler og batterier. Slangen er en modulopbygget struktur; dens elementer er forskellige, så de passer til det givne sted. Fluid Cube er en fast enhed med en glasplade med solceller. Studiet mener, at formålet med design er at gøre artikler til daglig brug til elskelige objekter.

Projekt navn : Fluid Cube and Snake, Designernes navn : Hello Wood, Kundens navn : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Smarte Møbler

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.