Design magasin
Design magasin
Kommerciel Animation

Simplest Happiness

Kommerciel Animation I den kinesiske stjernetegn er 2019 svinets år, så Yen C designet det skiver af grisen, og det er en ordspil i "mange varme film" på kinesisk. De glade figurer er på linje med kanalens image og med de glade følelser, som kanalen ønsker at give til sit publikum. Videoen er en kombination af fire filmelementer. Børn, der spiller, kan bedst vise ren lykke og håbe, at publikum får den samme fornemmelse af at se filmen.

Projekt navn : Simplest Happiness, Designernes navn : Yen C Chen, Kundens navn : Fox Movies.

Simplest Happiness Kommerciel Animation

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.