Design magasin
Design magasin
Biograf

Wuhan Pixel Box Cinema

Biograf “Pixel” er det grundlæggende element i billeder, designer undersøger bevægelsesforhold og pixel for at blive temaet for dette design. “Pixel” anvendes i forskellige områder af biografen. Storhallen til kassekontoret huser en enorm buet kuvert, der er dannet af over 6000 stykker rustfrit stålpaneler. Funktionsskærmvæggen er dekoreret med en enorm mængde firkantede strimler, der stikker ud fra væggen, viser det glamourøse navn på biografen. Inde i denne biograf ville alle nyde den store atmosfære i den digitale verden genereret af samhørigheden af alle “Pixel” -elementer.

Projekt navn : Wuhan Pixel Box Cinema, Designernes navn : Ajax Law, Kundens navn : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Biograf

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.