Design magasin
Design magasin
Biometrisk Adgangsenhed Til At Låse Døre Op

Biometric Facilities Access Camera

Biometrisk Adgangsenhed Til At Låse Døre Op En biometrisk enhed indbygget i vægge eller kiosker, der fanger iris og hele ansigtet, og henviser derefter til en database for at bestemme brugerrettigheder. Det giver adgang ved at låse op for døre eller logge brugere ind. Brugernes feedbackfunktioner er indbygget for nem selvjustering. Leds lyser øjet synligt, og der er en flash til svagt lys. Fronten har 2 plastdele, der giver duo-tone farver. Den mindre del trækker øjet med fine detaljer. Formen forenkler 13 frontvendte komponenter til et mere æstetisk produkt. Det er beregnet til forretnings-, industri- og hjemmemarkeder.

Projekt navn : Biometric Facilities Access Camera, Designernes navn : Travis Baldwin, Kundens navn : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Biometrisk Adgangsenhed Til At Låse Døre Op

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.