Design magasin
Design magasin
Websted

Illusion

Websted Scene 360-magasinet lancerer Illusion i 2008, og det bliver hurtigt det mest succesrige projekt med over 40 millioner besøg. Hjemmesiden er dedikeret til at byde på fantastiske kreationer inden for kunst, design og film. Fra hyperrealistiske tatoveringer til fantastiske landskapsfotos vil udvælgelsen af indlæg ofte få læserne til at sige "WOW!"

Projekt navn : Illusion, Designernes navn : Adriana de Barros, Kundens navn : Illusion.

Illusion Websted

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.