Design magasin
Design magasin
Byskulpturer

Santander World

Byskulpturer Santander World er en offentlig kunstbegivenhed, der konsiterer en gruppe skulpturer, der fejrer kunst og indhyller byen Santander (Spanien) som forberedelse til verdenssejlsmesterskabet Santander 2014. Skulpturerne er 4,2 meter høje, er lavet af pladestål og hver af dem er lavet af forskellige billedkunstnere. Hver af stykkerne repræsenterer begrebskulturelt en af de 5 kontinenter. Det betyder at repræsentere kærligheden og respekten for kulturel mangfoldighed som et redskab til fred gennem forskellige kunstners øjne og vise, at samfundet glæder sig over mangfoldigheden med åbne arme.

Projekt navn : Santander World, Designernes navn : Jose Angel Cicero, Kundens navn : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Byskulpturer

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.