Design magasin
Design magasin
Plakat

Chirming

Plakat Da Sook var ung, så hun en smuk fugl på bjerget, men fuglen fløj hurtigt væk, hvilket kun efterlod lyd. Hun så op på himlen for at finde fuglen, men alt hvad hun kunne se var trægrene og skov. Fuglen fortsatte med at synge, men hun vidste ikke, hvor det var. Fra meget ung var fuglen trægrene og den store skov til hende. Denne oplevelse fik hende til at visualisere lyden af fugle som skov. Lyden af fugl slapper af sind og krop. Dette fangede hendes opmærksomhed, og hun kombinerede dette med mandala, der visuelt repræsenterer helbredelse og meditation.

Projekt navn : Chirming, Designernes navn : Sook Ko, Kundens navn : Sejong University.

Chirming Plakat

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.