Design magasin
Design magasin
Oliven Skål

Oli

Oliven Skål OLI, et visuelt minimalistisk objekt, blev udtænkt ud fra dets funktion, ideen om at skjule groberne opstået efter et specifikt behov. Den fulgte observationer af forskellige situationer, grubernes grimme og behovet for at forstærke olivenens skønhed. Som en dobbeltformet emballage blev Oli skabt, så når den først blev åbnet, ville den understrege overraskelsesfaktoren. Designeren blev inspireret af olivenformen og dens enkelhed. Valget af porcelæn har at gøre med værdien af selve materialet og dets anvendelighed.

Projekt navn : Oli, Designernes navn : Miguel Pinto Félix, Kundens navn : MPFXDESIGN.

Oli Oliven Skål

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.