Design magasin
Design magasin
Kunstinstallation

Pretty Little Things

Kunstinstallation Pretty Little Things udforsker den medicinske forskningsverden og det komplicerede billedmateriale, der ses under mikroskopet, og fortolker disse til moderne abstrakte mønstre gennem sprængningerne af en pulserende fluro-farvepalet. Over 250 meter lang, med over 40 individuelle kunstværker, er det en storskala installation, der præsenterer skønheden i forskning for det offentlige øje.

Projekt navn : Pretty Little Things, Designernes navn : Beck Storer, Kundens navn : Metro Tunnel Project.

Pretty Little Things Kunstinstallation

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.