Design magasin
Design magasin
Højttaler

Black Hole

Højttaler Sort hul designet på basis af moderne intelligent teknologi, og det er en bærbar Bluetooth-højttaler. Det kan tilsluttes en hvilken som helst mobiltelefon med forskellige platforme, og der er en USB-port til tilslutning til eksternt bærbart lager. Det indlejrede lys kunne bruges som skrivebordslampe. Det tiltalende look af Black Hole gør det også, så appel-hjemmeartikler kunne bruges i interiørdesign.

Projekt navn : Black Hole, Designernes navn : Arvin Maleki, Kundens navn : Futuredge Design Studio.

Black Hole Højttaler

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.