Design magasin
Design magasin
Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest er en offentlig skulptur lavet af syrefast rustfrit stål. Det er oplyst med programmerbare RGB LED-lamper, der gør det muligt for skulpturen at gennemgå en spektakulær metamorfose, når solen går ned. Det blev skabt som en reflektion over planternes evne til at producere ilt. Titelskoven består af 18 stålstammer / -stammer, der slutter med kroner i form af sfæriske konstruktioner, der repræsenterer en enkelt luftboble. Bubble Forest refererer til den landlige flora såvel som den, der er kendt fra bunden af søer, hav og hav

Projekt navn : Bubble Forest, Designernes navn : Mirek Struzik, Kundens navn : Altarea.

Bubble Forest Offentlig Skulptur

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.