Design magasin
Design magasin
Yong En Havnearbejdning

Hak Hi Kong

Yong En Havnearbejdning Forslaget bruger tre koncepter til at genopbygge CI-systemet til Yong-An fiskerihavn. Det første er et nyt logo skabt med specifikt visuelt materiale udvundet fra kulturelle egenskaber i Hakka-samfundet. Det næste trin er en genundersøgelse af underholdningsoplevelsen, og opret derefter to maskotpersoner, der repræsenterer, og lad dem vises i nye seværdigheder til at lede turist ind i havnen. Sidst, men ikke mindst, høvlede ni pletter inde i omgivelserne med underholdningsaktiviteter og lækre køkkener.

Projekt navn : Hak Hi Kong, Designernes navn : Shih-Pei Huang, Kundens navn : National Yunlin University of Science and Technology.

Hak Hi Kong Yong En Havnearbejdning

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.