Design magasin
Design magasin
Udstilling

City Details

Udstilling Udstillingsvinduet med designløsninger til hardscape-elementer Citydetaljer blev afholdt fra oktober 3. til 5. oktober 2019 i Moskva. Avancerede koncepter af hardscape-elementer, sports- og legepladser, belysningsløsninger og funktionelle bykunstobjekter blev præsenteret på et område på 15 000 kvadratmeter. En nyskabende løsning blev brugt til at organisere udstillingsområdet, hvor der i stedet for endda rækker med udstillingsboder blev bygget byens fungerende miniatyrmodel med alle de specifikke komponenter, såsom: torvet, gader, en offentlig have.

Projekt navn : City Details, Designernes navn : ANO Moy Rayon Team, Kundens navn : АНО "Мой район"/ANO "Moy rayon".

City Details Udstilling

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.