Design magasin
Design magasin
Håndtasker

Qwerty Elemental

Håndtasker Ligesom skrivemaskinernes designudvikling viser omdannelsen fra en meget kompleks visuel form til den renforede, enkle geometriske form, er Qwerty-elemental legemliggørelsen af styrke, symmetri og enkelhed. Konstruktive ståldele lavet af forskellige håndværkere er karakteristiske visuelle træk ved produktet, hvilket giver posen et arkitektonisk udseende. Den essentielle særegenhed ved posen er to skrivemaskine nøgler, der fremstilles selv og samles af designeren selv.

Projekt navn : Qwerty Elemental, Designernes navn : Patrizia Donà, Kundens navn : Donà.

Qwerty Elemental Håndtasker

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.