Design magasin
Design magasin
Lænestol

The Monroe Chair

Lænestol Slående elegance, enkelhed i idé, behagelig, designet med bæredygtighed i tankerne. Monroe-stolen er et forsøg på drastisk at forenkle fremstillingsprocessen, der er involveret i fremstilling af en lænestol. Den udnytter potentialet i CNC-teknologier til gentagne gange at skære et fladt element ud af MDF, disse elementer skubbes derefter rundt om en central akse for at forme en kompleks buet lænestol. Bagbenet formes gradvist ind i ryglænet og armlænet ind i forbenet, hvilket skaber en klar æstetik, der helt defineres af enkelheden i fremstillingsprocessen.

Park Bænk

Nessie

Park Bænk Dette projekt er baseret på konceptideen "Drop & Forget", det vil sige let installation på stedet med minimale installationsomkostninger i forhold til de eksisterende infrastrukturer i et bymiljø. Robust betonvæske former, omhyggeligt afbalanceret, skaber en favnende og behagelig siddepleje.

Emballage

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Emballage KRYSTAL-vand viser en essens af luksus og wellness i en flaske. KRYSTAL-vandet har en alkalisk pH-værdi på 8 til 8,8 og en unik mineralsammensætning, og leveres i en ikonisk firkantet, transparent prisme-flaske, der ligner en mousserende krystal og ikke går på kompromis med kvalitet og renhed. KRYSTAL-mærkets logo er subtilt vist på flasken, hvilket fremhæver et ekstra strejf af luksusoplevelsen. Ud over den visuelle påvirkning af flasken er de firkantede PET- og glasflasker genanvendelige, hvilket optimerer emballagepladsen og materialerne, hvilket sænker det samlede kulstofaftryk.

Hi-Fi Pladespiller

Calliope

Hi-Fi Pladespiller Det ultimative mål med et Hi-Fi-drejebord er at genskabe det reneste og uforurenede lyd. denne essens af lyd er både terminus og konceptet for dette design. Dette forskønne udformede produkt er en skulptur af lyd, der gengiver lyd. Som en pladespiller er den blandt en af de bedst ydende Hi-Fi pladder, der findes, og denne enestående ydeevne er både indikeret og forstærket af dens unikke form og designaspekter; sammenføjning af form og funktion i en spirituel forening for at legemliggøre Calliope-pladespilleren.

Øreringe Og Ring

Vivit Collection

Øreringe Og Ring Inspireret af former, der findes i naturen, skaber Vivit Collection en interessant og nysgerrig opfattelse af de langstrakte former og virvlende linjer. Vivit stykker består af bøjede 18 k gule guldark med sort rhodiumbelægning på de ydre flader. De bladformede øreringe omgiver øreflipperne, så det er naturlige bevægelser skaber en interessant dans mellem det sorte og guldet - gemmer og afslører det gule guld nedenunder. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskaber i denne samling præsenterer et fascinerende spil af lys, skygger, blænding og refleksioner.