Design magasin
Design magasin
Legetøj

Movable wooden animals

Legetøj Dyretøjets mangfoldighed bevæger sig på forskellige måder, enkle, men sjove. De abstrakte dyreformer absorberer børn at forestille sig. Der er 5 dyr i gruppen: Gris, And, Giraffe, Snail og Dinosaur. Andes hoved bevæger sig fra højre til venstre, når du henter det fra skrivebordet, det ser ud til at sige "NEJ" til dig; Giraffens hoved kan bevæge sig op og ned; Grisens næse, snegle og dinosaurus hoveder bevæger sig indefra og udefra, når du vender deres haler. Alle bevægelser får folk til at smile og få børn til at lege på forskellige måder, som at trække, skubbe, dreje osv.

Universitet Cafe

Ground Cafe

Universitet Cafe Den nye "Ground" -café tjener ikke kun til at skabe social samhørighed mellem fakultetet og studerende på ingeniørskolen, men også til at tilskynde til interaktion mellem og blandt andre medlemmer af andre afdelinger på universitetet. I vores design beskæftigede vi os med det ikke-udsmykkede hældte betonvolumen fra et tidligere seminarrum ved at lægge en palet af valnødsplader, perforeret aluminium og kløft i sten over rumets vægge, gulv og loft.

Roly Poly, Bevægelig Trælegetøj

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Bevægelig Trælegetøj Hvordan har man en regnbue? Hvordan krammer jeg en sommervind? Jeg er altid berørt af nogle subtile ting og føler mig meget tilfreds og glad. Hvordan opbevares og hvordan man ejer? Nok er så godt som en fest. Jeg vil gerne forme de forskellige slags materialer på en enkel og morsom måde. Lad børn lege med dem for at genkende den fysiske verden, stimulere deres fantasi og hjælpe dem med at forstå deres omgivelser.

Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kaldet Conspiracy, blev grundlagt i 2010. Conspiracy sko kombinerer ubesværet teknologi og æstetik. Hæle og såler er lavet af materialer som letvægtsalluminium og titan, som støbes i skulpturelle former. Skoens silhuet fremhæves derefter af semi / ædelsten og andre overdådige udsmykninger. Højteknologi og banebrydende materialer danner en moderne skulptur med form af en sandal, men hvor berøringen og oplevelsen fra dygtige italienske håndværkere stadig er synlige.

Vugge, Gyngestole

Dimdim

Vugge, Gyngestole Lisse Van Cauwenberge skabte denne af en slags multifunktionel løsning, der fungerer som en gyngestol og også som vugge, når to Dimdim-stole samles. Hver gyngestol er lavet af træ med stålunderstøtninger og færdig i en valnødfinér. To stole kan monteres på hinanden ved hjælp af to skjulte klemmer under sædet for at danne en baby vugge.

Broche

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broche Karakter og udvendig form på et motiv giver mulighed for at ændre nyt design af en ornament. I den livlige natur skifter en periode til en anden. Foråret følger vinteren og morgenen kommer efter aftenen. Farverne ændres også såvel som atmosfæren. Dette princip om udskiftning, skifte af billeder bringes frem i prydene af «Asia Metamorphosis», samlingen, hvor to forskellige tilstande, to ubegrænsede billeder reflekteret i et objekt. Bevægelige elementer i konstruktionen gør det muligt at ændre ornamentets karakter og udseende.