Design magasin
Design magasin
Bord

la SINFONIA de los ARBOLES

Bord Bordet la SINFONIA de los ARBOLES er en søgen efter poesi i design... En skov set fra jorden er som søjler, der forsvinder mod himlen. Vi kan ikke se dem fra oven; skoven i fugleperspektiv ligner et glat tæppe. Vertikalitet bliver horisontal og forbliver stadig forenet i sin dualitet. Ligeledes leder bordet la SINFONIA de los ARBOLES tankerne på træernes grene, der danner en stabil base for en subtil bordplade, der udfordrer tyngdekraften. Kun hist og her flimrer solens stråler gennem træernes grene.

Apoteker

Izhiman Premier

Apoteker Det nye Izhiman Premier butiksdesign udviklede sig omkring at skabe en trendy og moderne oplevelse. Designeren brugte en anden blanding af materialer og detaljer til at betjene hvert hjørne af de viste elementer. Hvert udstillingsområde blev behandlet separat ved at studere materialeegenskaberne og de viste varer. At skabe en blanding af materialer, der blander sig mellem Calcutta-marmor, valnøddetræ, egetræ og glas eller akryl. Som et resultat var oplevelsen baseret på hver funktion og klientpræferencer med et moderne og elegant design, der er kompatibelt med de fremviste varer.

Kunstpåskønnelse

The Kala Foundation

Kunstpåskønnelse Der har længe været et globalt marked for indiske malerier, men interessen for indisk kunst har haltet i USA. For at skabe bevidsthed om forskellige stilarter af indiske folkemalerier er Kala Foundation etableret som en ny platform for at fremvise malerierne og gøre dem mere tilgængelige for et internationalt marked. Fonden består af en hjemmeside, mobilapp, udstilling med redaktionelle bøger og produkter, der hjælper med at bygge bro og forbinde disse malerier til et større publikum.

Belysning

Mondrian

Belysning Ophængslampen Mondrian når følelser gennem farver, volumener og former. Navnet leder til dets inspiration, maleren Mondrian. Det er en ophængslampe med rektangulær form i en vandret akse bygget op af flere lag farvet akryl. Lampen har fire forskellige visninger, der drager fordel af interaktionen og harmonien skabt af de seks farver, der bruges til denne komposition, hvor formen bliver afbrudt af en hvid streg og et gult lag. Mondrian udsender lys både opad og nedad og skaber diffus, ikke-invasiv belysning, justeret med en dæmpbar trådløs fjernbetjening.

Dumbbell Handgripper

Dbgripper

Dumbbell Handgripper Dette er et sikkert og godt hold fitnessværktøj til alle aldre. Blød berøring på overfladen, der giver en silkeblød fornemmelse. Fremstillet af 100 % genanvendelig silikone med speciel materialeformel, der producerer 6 forskellige hårdhedsgrader, med forskellig størrelse og vægt, giver valgfri grebskrafttræning. Håndgriberen kan også passe på det afrundede hak på begge sider af håndvægtstangen og tilføjer vægt til den til armmuskeltræning op til 60 typer af forskellige styrkekombinationer. De iøjnefaldende farver fra lys til mørk, indikerer styrken og vægten fra let til tung.

Vase

Canyon

Vase Den håndlavede blomstervase blev produceret af 400 stykker præcisionslaserskære metalplader med forskellige tykkelser, stablet lag for lag og svejset stykke for stykke, hvilket demonstrerer en kunstnerisk skulptur af blomstervase, præsenteret i et detaljeret mønster af kløften. Lag af stablingsmetal viser teksturen af canyonsektionen og øger også scenarierne med forskellige omgivelser, hvilket skaber uregelmæssigt skiftende naturlige tekstureffekter.