Design magasin
Design magasin
Optisk Installation

Opx2

Optisk Installation Opx2 er en optisk installation, der udforsker et symbiotisk forhold mellem natur og teknologi. Et forhold, hvor mønstre, gentagelse og rytme beskriver både naturlige formationer og operationer af computerprocesser. Installeringernes eksklusive geometri, øjeblikkelig opacitet og / eller densitet ligner fænomenet kørsel ved kornmark eller forklaret i teknologi, mens man ser på binær kode. Opx2 bygger kompleks geometri og udfordrer ens opfattelse af rumfang og rum.

Aftagelig Enhed Til Uddannelse

Unite 401

Aftagelig Enhed Til Uddannelse Unite 401: Den perfekte duo til uddannelse. Lad os tale om teamarbejde. Med et utroligt alsidigt 2-i-1-design er Unite 401 det ideelle studentenhed til samarbejdsmæssige læringsmiljøer. Kombinationen af en tablet og en bærbar computer leverer den mest kraftfulde mobile løsning til Uddannelse, styrket af mgseries sikkert design til den smarteste pris.

Lille Kontor

Conceptual Minimalism

Lille Kontor Indretningen er stribet til en æstetisk, men alligevel ikke funktionel minimalisme. Det åbne planrum fremhæves af rene linjer, store glasvinduer, der tillader masser af naturligt dagslys ind, hvilket gør det muligt for linie og plan at blive de grundlæggende strukturelle og æstetiske elementer. Manglen på rette vinkler bestemte behovet for at indtage et mere dynamisk syn på rummet, mens valget af en lys farvepalet kombineret med materiale og strukturel variation muliggør rum og funktionsenhed. Ufinishet betonfinish løftes op til væggene for at tilføje en kontrast mellem hvid-blød og ru-grå.

Have

Tiger Glen Garden

Have Tiger Glen Garden er en kontemplationshave bygget i den nye fløj af Johnson Museum of Art. Det er inspireret af en kinesisk lignelse, kaldet Tiger Laughers of Tiger Glen, hvor tre mænd overvinder deres sekteriske forskelle for at finde en enhed om venskab. Haven blev designet i en stram stil kaldet karesansui på japansk, hvor der er skabt et naturbillede med et arrangement af sten.

Kreativ Ombygning

Redefinition

Kreativ Ombygning Projektets kort var at bevare bjergkonteksten uden at udsende rustikke erindringer om herskende typiske bjergboliger. Det involverede en større renovering af et typisk bjerghus. Alt ville blive lavet på stedet ved brug af basismaterialer metal, fyrretræ og mineralaggregater, menneskelig arbejdskraft og ekspertise. Hovedideen bag dette var at lade objekterne få brug og sentimental værdi, efter at ejerne fandt dem nyttige og kendte, såvel som at designe med materialernes transformative kraft i tankerne.

Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant At tage en bid som designtema, grafiske portrætter, tænder, modeller af kendtehoved, er alle nøglefunktioner, der er med til at stimulere enhver kundes smagsløg. Fra det smarte brune og hvide grafiske loft, til den hvide supergrafiske væg, til den pænt arrangerede produktvisningsvæg sammen med de 100 bidende ikoner, der repræsenterer forskellige årtier, forvirrer en rig designet sort humor-smag.