Design magasin
Design magasin
Virksomhedsdesign

Vivifying Minimalism

Virksomhedsdesign Det leverede var at skabe et moderne rum, der tilpasser terapier baseret på avanceret teknologi, mens de tilbyder klassiske spa-behandlinger. Det resulterende forslag var at skabe et dynamisk rum, der udsender besparelser ved videnskabelige laboratorier, mens man tilføjer velkendte konnotationer af varme klassiske interiører. Inspirationen til jordlobby kom fra zenfilosofi og kosmos dyadiske natur. Hvid lavaplaster, der antyder klinisk hvid og videnskabelig grund, chokoladebrun fra klassisk palet, der antyder smagfulde konnotationer af menneskelige ønsker.

Medicinsk Center

Neo Derm The Center

Medicinsk Center Det er designet til at resonere temaet med linjer, og kalkfarvehøjdepunkter er lige nok til at demonstrere det prangende og energiske designopdrag til netop dette hudplejecenter. Stråler af hvide strejlinier løber gennem det hvide loft og strækker sig til det omgivende rum med dynamik. Afslapningszonen ved siden af receptionen er indstillet på en kalk på kalkfarvetone fra møbler til tæppe, der understreger den unge og foryngede mærkeessensitet ved at få oversigt over Victoria-havnen.

Udstillings- Og Forhandlingsrum

All Love in Town Sales Center

Udstillings- Og Forhandlingsrum Kommercielle rum kan også være et forretningsorienteret aktivitetsområde fuld af kunst og æstetik så meget som et teater og museum. Få designere har aldrig nogensinde troet, at den intensive kombination af mennesker og omgivelser bliver så vigtig, end vi nogensinde havde forventet. Vi skabte et interiørrum, der ramte en akkord med folk, som kom ind i det ved at bruge mest muligt af billige priser-lyspærer, ping-pong og julepynteboller. Det bragte en legende om ejendomssalg af efterbehandlingssalgsopgaver i tre måneder på det tidspunkt i hele branchen på grund af det karakteristiske design.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevægelse, da den afbalancerer mellem orden og kaos. Et godt design skabes ud fra den samme spænding. Dets kvaliteter af styrke, skønhed og dynamik stammer fra kunstnerens evne til at forblive åben for disse modsætninger under skabelsen. Det færdige stykke er summen af utallige valg, som kunstneren træffer. Al tanke og ingen følelse vil resultere i arbejde, der er stift og koldt, mens al følelse og ingen kontrol giver arbejde, der ikke udtrykker sig. Sammenflettingen af de to vil være et udtryk for selve livets dans.

Lampe

Capsule Lamp

Lampe Lampen blev oprindeligt designet til et børnetøjsmærke. Inspirationen kommer fra kapsellegetøj, som børn får fra automater, som normalt findes i butikskontrakter. Når man ser op på lampen, kan man se en flok farverige kapsellegetøj, der hver bærer ønske og glæde, der vekker ens ungdommelige sjæl. Antallet af kapsler kan justeres, og indholdet udskiftes, som du vil. Fra hverdagens trivia til specielle dekorationer bliver hvert objekt, du lægger i kapslerne, en unik fortælling, som du fortæller, og dermed krystalliserer du dit liv og sindstilstand på et bestemt tidspunkt.

Biograf

Wuhan Pixel Box Cinema

Biograf “Pixel” er det grundlæggende element i billeder, designer undersøger bevægelsesforhold og pixel for at blive temaet for dette design. “Pixel” anvendes i forskellige områder af biografen. Storhallen til kassekontoret huser en enorm buet kuvert, der er dannet af over 6000 stykker rustfrit stålpaneler. Funktionsskærmvæggen er dekoreret med en enorm mængde firkantede strimler, der stikker ud fra væggen, viser det glamourøse navn på biografen. Inde i denne biograf ville alle nyde den store atmosfære i den digitale verden genereret af samhørigheden af alle “Pixel” -elementer.