Design magasin
Design magasin
Interiørhus

Seamless Blank

Interiørhus Dette er et hus til at præsentere den unikke livsstil hos værtinde, som er en grafisk designer og en iværksætterhjem. Designeren præsenterer naturlige materialer for at illustrere værtindens præferencer og bevare blanke områder for at udfylde familiemedlems ting. Køkkenet er centrum af huset, specielt designet en surround-udsigt til værtinde og sørg for at forældrene kan se hvor som helst. Huset er udstyret med sømløst hvidt granitgulv, italiensk mineralmaling, gennemsigtigt glas og hvidt pulverbelægning for at afsløre de elegante detaljer i materialerne.

Interiørhus

Warm loft

Interiørhus Et hus i industriel stil med varme materialer. Dette hus forbereder flere funktioner for klienter til at fremme livskvaliteter. Designeren forsøgte at forbinde rørene til hvert rum og kombinerede træ-, stål- og ENT-rør for at illustrere historien om kundernes liv. Ikke det samme med almindelig industriel stil, og dette hus indtaster kun få farver og forbereder masser af opbevaringspladser.

Skammel

Ydin

Skammel Ydin skammel kan monteres af dig selv uden brug af specialværktøjer takket være et simpelt sammenlåsningssystem. De 4 identiske fødder er placeret i ingen særlig rækkefølge, og betonsædet, der fungerer som nøglestenen, holder alt på plads. Fødder fremstilles med skrottræ fra en trappefabrikant, let bearbejdet ved hjælp af traditionelle træbearbejdningsteknikker og til sidst olieret. Sædet er simpelthen støbt i en varig fiberforstærket UHP-beton. Kun fem dissocierbare dele, der skal være fladpakket og klar til at blive sendt til slutkunderne, er et andet bæredygtighedsargument.

Kølet Ostevogn

Coq

Kølet Ostevogn Patrick Sarran skabte Coq-ostevognen i 2012. Mærkeligheden ved denne rullende genstand vekker diners nysgerrighed, men gør ingen fejl, dette er primært et arbejdsredskab. Dette opnås ved hjælp af en stiliseret lakeret bøgstruktur toppet af en cylindrisk rødlakkert cloche, som kan hænges ved siden for at afsløre et udvalg af modne oste. Brug af håndtaget til at flytte vognen, åbne kassen, skubbe brættet ud for at skabe plads til pladen, dreje denne skive for at skære dele af ost. Tjeneren kan udvikle processen til et lille stykke performancekunst.

Kølet Ørkenvogn

Sweet Kit

Kølet Ørkenvogn Dette mobile udstillingsvindue til servering af desserter i restauranter blev oprettet i 2016 og er det nyeste stykke i K-serien. Sweet-Kit-designet opfylder kravet om elegance, manøvrerbarhed, volumen og gennemsigtighed. Åbningsmekanismen er baseret på en ring, der roterer omkring en akrylglasskive. To formstøbte bøgringe er rotationssporene såvel som håndtagene til åbning af displayet og til at bevæge vognen rundt i restauranten. Disse integrerede funktioner hjælper med at indstille scenen til service og fremhæve de viste produkter.

Varm Drikke Service Med Friske Planter

Herbal Tea Garden

Varm Drikke Service Med Friske Planter Patrick Sarran skabte urtete-haven som et unikt emne til Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong i 2014. Cateringdirektøren ønskede en vogn, som han kunne udføre teceremonien på. Dette design genanvender koderne, der er udviklet af Patrick Sarran i hans K Series-vogne, herunder KEZA-ostevogn og den multifunktionelle vogn Km31, der er påvirket af kinesisk landskabsmaleri.