Design magasin
Design magasin
Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" blev udviklet som en premium vodka. Designet er minimalistisk, både i form af flasken og i farverne. En enkel cylindrisk flaske og et begrænset udvalg af farver (hvid, gråtoner, sort) understreger produktets krystallinske renhed og elegancen og stilen i en minimalistisk grafisk tilgang.

Optisk Installation

Opx2

Optisk Installation Opx2 er en optisk installation, der udforsker et symbiotisk forhold mellem natur og teknologi. Et forhold, hvor mønstre, gentagelse og rytme beskriver både naturlige formationer og operationer af computerprocesser. Installeringernes eksklusive geometri, øjeblikkelig opacitet og / eller densitet ligner fænomenet kørsel ved kornmark eller forklaret i teknologi, mens man ser på binær kode. Opx2 bygger kompleks geometri og udfordrer ens opfattelse af rumfang og rum.

Gennembrud I Grafisk Design

The Graphic Design in Media Conception

Gennembrud I Grafisk Design Denne bog handler om grafisk design; det giver eksplicit, det detaljerede kig på designstruktur som proces, der bruges til at kommunikere med publikum med forskellige kulturer gennem designmetoder inkluderer betydningen af grafisk design som en rolle, designprocesser som teknikker, branding design som markedskontekst, pakning design med udarbejdede skabeloner og indeholder værker fra meget fantasifulde reklamer, der bruges til at indikere principperne i design.

Grafik Til Feriehuset

SAKÀ

Grafik Til Feriehuset PRIM PRIM studio skabte visuel identitet til pensionatet SAKÀ inklusive: navn og logo design, grafik til hvert værelse (symbol design, tapet mønstre, design til vægbilleder, pude applikationer osv.), Website design, postkort, badges, navnekort og invitationer. Hvert værelse i pensionatet SAKÀ præsenterer en anden legende, der er forbundet med Druskininkai (en udvejsby i Litauen, som huset ligger i) og dets omgivelser. Hvert værelse har sit eget symbol som et nøgleord fra legenden. Disse ikoner vises i interiørgrafik og andre objekter, der danner dens visuelle identitet.

Emballage Til Skaldyr

PURE

Emballage Til Skaldyr Konceptet med denne nye produktrange er "fri fra". For at sige det enkelt, skabte vi et usædvanligt afslappet design. Typisk til fortinnet skaldyr er mørke og rodede emballager, vores design er "fri for" enhver optisk ballast. På den anden side er serien også til allergi og fødevarefølsomme mennesker. Så det virker næsten bevidst en slags medicinsk. Salget startede i januar 2013 og er ekstremt vellykket. Feedback fra detailhandelen er: Vi har ventet meget længe på et godt udseende og gennemtænkt koncept. Kunden vil elske det.