Design magasin
Design magasin
Typeface Design

Monk Font

Typeface Design Munk søger en balance mellem åbenheden og læsbarheden af humanistiske sans seriffer og en mere regelmæssig karakter af kvadrat sans serif. Selv om det oprindeligt var designet som et latinsk skrifttype, blev det tidligt besluttet, at det havde brug for en bredere dialog for at inkludere en arabisk version. Både latin og arabisk designer os den samme rationale og ideen om delt geometri. Styrken ved den parallelle designproces gør det muligt for de to sprog at have en afbalanceret harmoni og nåde. Både arabisk og latin fungerer sømløst sammen med fælles tællere, stilkets tykkelse og buede former.

Emballage

Winetime Seafood

Emballage Pakningsdesignet til Winetime Seafood-serien skal demonstrere produktets friskhed og pålidelighed, bør det adskille det positivt fra konkurrenterne, være harmonisk og forståeligt. De anvendte farver (blå, hvid og orange) skaber en kontrast, understreger vigtige elementer og reflekterer brandpositionering. Det udviklede unikke koncept skelner serien fra andre producenter. Strategien med visuel information gjorde det muligt at identificere produktsortimentet i serien, og brugen af illustrationer i stedet for fotos gjorde emballagen mere interessant.

Emballagedesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Emballagedesign Det er inspireret af mælk, den vigtigste ingrediens. Den unikke beholderkonstruktion af mælkepakketypen afspejler produktegenskaberne og er designet til at være kendt for selv de første forbrugere. Derudover bruges materialet lavet af polyethylen (PE) og gummi (EVA) og de bløde egenskaber ved pastelfarve til at understrege, at det er et mildt produkt til børn med svag hud. Den runde form påføres på hjørnet for at sikre mor og baby.

Reklamekampagne

Feira do Alvarinho

Reklamekampagne Feira do Alvarinho er en årlig vinfest, der finder sted i Moncao, i Portugal. For at kommunikere begivenheden blev det skabt et gammelt og fiktivt rige. Med eget navn og civilisation blev kongeriget Alvarinho, udpeget således, fordi Moncao er kendt som vuggen af Alvarinho-vin, inspireret i den virkelige historie, steder, ikoniske mennesker og sagn fra Moncao. Den største udfordring ved dette projekt var at føre den ægte historie om territoriet ind i karakterdesignet.

Visuel Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuel Identitetsdesign For det 20. år af ODTU Sanat, en årlig afholdt kunstfestival fra Middle East Technical University, var anmodningen om at opbygge et visuelt sprog for at fremhæve de deraf følgende 20 års festival. Som anmodet blev det 20. århundrede af festivalen fremhævet ved at nærme sig det som et overdækket kunstværk, der skal afsløres. Skygger af de samme farvede lag, der danner numrene 2 og 0, skabte en 3D-illusion. Denne illusion giver følelsen af lettelse, og tallene ser ud som om de smeltede i baggrunden. Det livlige farvevalg skaber en subtil kontrast med roen i den bølgede 20.

Whisky Malbec Træ

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Træ Ved at forsøge at kombinere de forskellige elementer, der refererer til produktets navn, forstærker designet beskeden, det foreslår. Det transmitterer et spændende og spændende billede. Illustrationen af en trodselig kondor, der viser sine vinger, betegner følelsen af frihed, konjugeret med den symmetriske og suggererende medalje, føjet til en baggrundsillustration med et imaginært landskab, der bringer poesi til designet, skaber en ideel kombination for at formidle det ønskede budskab. En nøgtern farvepalet giver den eksklusive funktioner og typografisk brug til et traditionelt og historisk produkt.