Design magasin
Design magasin
Emballage Til Skaldyr

PURE

Emballage Til Skaldyr Konceptet med denne nye produktrange er "fri fra". For at sige det enkelt, skabte vi et usædvanligt afslappet design. Typisk til fortinnet skaldyr er mørke og rodede emballager, vores design er "fri for" enhver optisk ballast. På den anden side er serien også til allergi og fødevarefølsomme mennesker. Så det virker næsten bevidst en slags medicinsk. Salget startede i januar 2013 og er ekstremt vellykket. Feedback fra detailhandelen er: Vi har ventet meget længe på et godt udseende og gennemtænkt koncept. Kunden vil elske det.

Papirvarer

commod – Feines in Holz

Papirvarer „Commod“ er specialiseret i interiørarbejde. Tro mod mottoet ”fine trævarer” realiserer virksomheden især meget eksklusive boligprojekter. Papirvarer skulle imødekomme denne påstand. Et reduceret, men legende layout er blevet realiseret ved hjælp af specielt blandet farve. Papirvarer afspejler firmaets stil såvel som dens ideologi til kun at bruge det mest dyrebare materiale: Papiret er lavet af 100 procent bomuld, kuverterne af ægte træfinér. Visitkortene "legemliggør" virksomhedernes slogan ved at skabe et 3-dimensionelt rum, der indeholder typiske træprodukter.

Organiske Møbler Og Skulptur

pattern of tree

Organiske Møbler Og Skulptur Et forslag til partition, der udnytter nåletræer ineffektivt; det vil sige den slanke del af bagagerumets øvre halvdel og den uregelmæssigt formede del af rødderne. Jeg var opmærksom på de organiske årringe. Partiets overlappende organiske mønstre skabte en behagelig rytme i et uorganisk rum. Med de produkter, der er født fra denne materialecyklus, bliver organisk rumlig retning en mulighed for forbrugeren. Desuden giver hvert produkts unikke karakter dem en meget mere højere værdi.

Make-Up-Samling

Kjaer Weis

Make-Up-Samling Designet af Kjaer Weis kosmetiklinie destillerer de grundlæggende elementer i kvinders makeup til de tre vigtige anvendelsesområder: læber, kinder og øjne. Vi designede komprimeringer, der er formet til at spejle de funktioner, de vil blive brugt til at forbedre: slanke og lange til læberne, store og firkantede til kinderne, små og runde for øjnene. Materiellt kan kompakterne drejes åbne med en innovativ lateral bevægelse, der falder ud som en sommerfugls vinger. Disse komprimeringer er helt genopfyldelige og er bevidst konserverede snarere end genanvendt.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Dette design udforsker lidelser i forskellige lag: filosofisk, socialt, medicinsk og videnskabeligt. Fra mit personlige synspunkt om, at lidelse og smerte kommer i mange ansigter og former, filosofisk og videnskabelig, valgte jeg humaniseringen af lidelse og smerte som min basis. Jeg studerede analogierne mellem symbiotikum i naturen og symbiotiske i menneskelige relationer, og ud fra denne forskning skabte jeg karakterer, der visuelt repræsenterer de symbiotiske forhold mellem lid og lidende og mellem smerte og smerte. Dette design er et eksperiment, og seeren er emnet.