Design magasin
Design magasin
Roman

180º North East

Roman "180º North East" er en 90.000 ord eventyrfortælling. Den fortæller den sande historie om rejsen, Daniel Kutcher foretog gennem Australien, Asien, Canada og Skandinavien i efteråret 2009, da han var 24 år. Integreret i hoveddelen af tekst, der fortæller historien om, hvad han levede igennem og lærte under turen , fotos, kort, ekspressiv tekst og video hjælper med at fordype læseren i eventyret og give en bedre fornemmelse af forfatterens egen personlige oplevelse.

Siddepladser Til Transitkørere

Door Stops

Siddepladser Til Transitkørere Door Stops er et samarbejde mellem designere, kunstnere, ryttere og beboere i samfundet for at udfylde forsømte offentlige rum, som transitstop og ledige partier, med siddemuligheder for at gøre byen til et mere behageligt sted at være. Enhederne er designet til at give et sikrere og æstetisk tiltalende alternativ til det, der i øjeblikket findes, og tilføres store udstillinger af offentlig kunst bestilt af lokale kunstnere, hvilket skaber et let identificerbart, sikkert og behageligt venteplads for ryttere.

Frisyredesign Og Koncept

Hairchitecture

Frisyredesign Og Koncept HAIRCHITECTURE resultater fra en forening mellem en frisør - Gijo og en gruppe arkitekter - FAHR 021.3. Motiveret af den europæiske kulturhovedstad i Guimaraes 2012 foreslår de en idé om at flette to kreative metoder, Arkitektur og frisure. Med det brutistiske arkitekturtema er resultatet en forbløffende ny frisure, der betegner et transfigurationshår i absolut samvær med arkitektoniske strukturer. Resultaterne er dristige og eksperimentelle med en stærk samtidsfortolkning. Teamarbejde og dygtighed var afgørende for at få et tilsyneladende almindeligt hår.

Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Hvert år producerer Nissan en kalender under temaet for sit brand tagline "Spændende i modsætning til andre". 2013-versionen er fyldt med øjenåbning og unikke ideer og billeder som et resultat af samarbejde med en dansemaleri-kunstner “SAORI KANDA”. Alle billeder i kalenderen er værkerne af dansemaleriet SAORI KANDA. Hun legemliggjorde sin inspiration fra Nissan-køretøjet i sine malerier, der blev tegnet direkte på et vandret gardin placeret i studiet.

Brochure

NISSAN CIMA

Brochure ・ Nissan integrerede alle de avancerede teknologier og visdom, interiørmaterialer af fremragende kvalitet og kunsten japansk håndværk (“MONOZUKURI” på japansk) for at skabe en luksus sedan af uovertruffen kvalitet - den nye CIMA, Nissans ensomme flagskib.・ Denne brochure er designet ikke kun til at vise produktfunktionerne i CIMA, men også for at komme over til publikum Nissans tillid og stolthed i dets håndværk.

Pakkeudformningen Af Tyggegummi

ZEUS

Pakkeudformningen Af Tyggegummi Pakkedesign til tyggegummi. Konceptet med disse design er "stimulerende følsomhed". Mål for produkter er mænd i tyverne, og disse innovative design hjælper dem med at hente produkter i butikkerne instinktivt. Hovedvisualer udtrykker et spektakulært verdensbillede af naturfænomenet, der er forbundet med hver smag. THUNDER SPARK til en argut og elektrificerende smag, SNOW STORM til frysning og stærk kølesmag, og RAIN SHOWER til smag af fugtig, saftig og vandig sans.