Design magasin
Design magasin
Middagssæt Skab

Baan

Middagssæt Skab "baan" er en type skab, der er specifikt designet til formålet med middagsbrug. Det er unikt udseende og styrke er fortælling, der er relateret til funktion. Der er adskillige kendetegn ved skabssystemer. De forskellige funktioner og funktioner i skab, der er adskilt af historien, såsom bestikindsats og æske med væv, er repræsenteret ved pejs og skorsten. Endvidere er vinglas repræsenteret af lysekronen, og opvaskestativ er symboliseret af trappen. Der er fire hovedkomponenter i huset, hvorved narrative ideer.

Projekt navn : Baan, Designernes navn : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Kundens navn : Partly Cloudy Studio.

Baan Middagssæt Skab

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.