Design magasin
Design magasin
Middagssæt Skab

Baan

Middagssæt Skab "baan" er en type skab, der er specifikt designet til formålet med middagsbrug. Det er unikt udseende og styrke er fortælling, der er relateret til funktion. Der er adskillige kendetegn ved skabssystemer. De forskellige funktioner og funktioner i skab, der er adskilt af historien, såsom bestikindsats og æske med væv, er repræsenteret ved pejs og skorsten. Endvidere er vinglas repræsenteret af lysekronen, og opvaskestativ er symboliseret af trappen. Der er fire hovedkomponenter i huset, hvorved narrative ideer.

Projekt navn : Baan, Designernes navn : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Kundens navn : Partly Cloudy Studio.

Baan Middagssæt Skab

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.