Design magasin
Design magasin
Presales Office

Ice Cave

Presales Office Ice Cave er et showroom for en kunde, der havde brug for et rum med unik kvalitet. I mellemtiden, i stand til at fremvise forskellige egenskaber ved Teheran Eye Project. I henhold til projektets funktion en attraktiv, men neutral atmosfære til at vise genstande og begivenheder efter behov. At bruge minimal overfladelogik var designideen. En integreret mesh-overflade er spredt ud over hele rummet. Den plads, der kræves til forskellige anvendelser, dannes ud fra fremmede kræfter i op- og nedretningen, der udøves på overfladen. Til fremstilling er denne overflade blevet opdelt i 329 paneler.

Detailbutik

Atelier Intimo Flagship

Detailbutik Vores verden er blevet ramt af en hidtil uset virus i 2020. Atelier Intimos første flagskib designet af O and O Studio er inspireret af konceptet Rebirth of the Scorched Earth, hvilket indebærer integrationen af naturens helbredende kraft, der giver menneskeheden nyt håb. Mens der skabes et dramatisk rum, der giver besøgende mulighed for at tilbringe øjeblikke med at forestille sig og fantasere i sådan tid og rum, er der også skabt en række kunstinstallationer for fuldt ud at demonstrere brandets sande egenskaber. Flagskibet er ikke et almindeligt butikslokale, det er scenen for Atelier Intimo.

Sneakers Box

BSTN Raffle

Sneakers Box Opgaven var at designe og producere en actionfigur til en Nike sko. Da denne sko kombinerer et hvidt slangeskindsdesign med lyse grønne elementer, var det klart, at actionfiguren ville være en forvrænger. Designere skitserede og optimerede figuren på meget kort tid som actionfigur i stil med de kendte actionhelte. Derefter designede de en lille tegneserie med en historie og producerede denne figur i 3D-print med emballage af høj kvalitet.

Kampagne- Og Salgsstøtte

Target

Kampagne- Og Salgsstøtte I 2020 lancerer Brainartist en tværmediekampagne for kunden Steitz Secura for at skaffe nye kunder: med et meget individualiseret budskab som en målrettet plakatkampagne så tæt som muligt på potentielle kunders porte og en individualiseret mailing med den matchende sko fra nuværende samling. Modtageren modtager den matchende modpart, når han eller hun laver en aftale med salgsstyrken. Målet med kampagnen var at iscenesætte Steitz Secura og det "matchende" firma som et perfekt par. Brainartist udviklede hele den meget succesrige kampagne.

Knallert

Cerberus

Knallert Der ønskes betydelige fremskridt inden for motordesign for fremtidige køretøjer. Alligevel består to problemer: effektiv forbrænding og brugervenlighed. Dette inkluderer overvejelser om vibrationer, køretøjshåndtering, brændstoftilgængelighed, gennemsnitlig stempelhastighed, udholdenhed, motorsmøring, krumtapakselmoment og systemets enkelhed og pålidelighed. Denne afsløring beskriver en innovativ 4-takts motor, der samtidig giver pålidelighed, effektivitet og lave emissioner i et enkelt design.

Trælegetøj

Cubecor

Trælegetøj Cubecor er et simpelt, men indviklet legetøj, der udfordrer børns evne til at tænke og kreativitet og gør dem fortrolige med farver og enkle, komplementære og funktionelle indretninger. Ved at sætte små terninger på hinanden bliver sættet komplet. Forskellige nemme forbindelser inklusive magneter, velcro og stifter bruges i dele. At finde forbindelser og forbinde dem med hinanden fuldender kuben. Forstærker også deres tredimensionelle forståelse ved at overtale barnet til at færdiggøre et enkelt og velkendt bind.