Design magasin
Design magasin
Bord

Grid

Bord The Grid er et bord designet fra et gittersystem, der er inspireret af traditionel kinesisk arkitektur, hvor en type træstruktur kaldet Dougong (Dou Gong) bruges i forskellige dele af en bygning. Ved brug af traditionel sammenlåsende træstruktur er samling af bordet også processen med at lære om strukturen og opleve historien. Støttestrukturen (Dou Gong) er lavet af modulopbyggede dele, der let kan adskilles med behov for opbevaring.

Møbelserie

Sama

Møbelserie Sama er en autentisk møbelserie, der giver funktionalitet, følelsesmæssig oplevelse og unikhed gennem sine minimale, praktiske former og stærke visuelle effekt. Den kulturelle inspiration hentet fra poesien af hvirvlende kostumer, der bæres i Sama-ceremonier, fortolkes i sit design gennem et spil af konisk geometri og metalbøjningsteknikker. Seriens skulpturelle holdning kombineres med enkelhed i materialer, former og produktionsteknikker for at tilbyde funktionel & amp; æstetiske fordele. Resultatet er en moderne møbelserie, der giver et markant præg på boligarealer.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende perler blandt havets brølende bølger, det er resultatet af inspiration fra havet og perlerne, og det er en 3D-modelring. Denne ring er designet med en kombination af guld og farverige perler med en speciel struktur til at implementere perlernes bevægelse mellem havets brølende bølger. Rørdiameteren er valgt i en god størrelse, hvilket gør designet robust nok til at gøre modellen fremstillbar.

Katteseng

Catzz

Katteseng Ved design af Catzz katteseng blev inspiration hentet fra både katte og ejere behov og behovet for at forene funktion, enkelhed og skønhed. Mens de observerede katte, inspirerede deres unikke geometriske træk den rene og genkendelige form. Nogle karakteristiske adfærdsmønstre (f.eks. Ørebevægelse) blev indarbejdet i kattens brugeroplevelse. Også med tanke på ejere var målet at skabe et møbel, de kunne tilpasse og med stolthed kunne vise. Desuden var det vigtigt at sikre let vedligeholdelse. Alt det slanke, geometriske design og den modulære struktur muliggør.

Fritidsklub

Central Yosemite

Fritidsklub Gå tilbage til livets enkelhed, solen gennem vindueslys og skygge krydser kryds. For bedre at afspejle den naturlige smag i det overordnede rum skal du benytte logdesign, enkel og stilfuld, humanistisk komfort, stress kunstnerisk rumatmosfære. Orientalsk charmetone med en unik rumlig stemning. Dette er et andet udtryk for det indre, det er naturligt, rent, variabelt.

Tør Teemballage

SARISTI

Tør Teemballage Designet er en cylindrisk beholder med levende farver. Innovativ og lysende brug af farver og former skaber et harmonisk design, der afspejler SARISTIs urteinfusioner. Hvad der adskiller vores design er vores evne til at give et moderne twist til tør teemballage. Dyrene, der bruges i emballagen, repræsenterer følelser og forhold, som folk ofte oplever. For eksempel repræsenterer Flamingo-fuglene kærlighed, Panda-bjørnen repræsenterer afslapning.