Design magasin
Design magasin
Hotelrenovering

Renovated Fisherman's House

Hotelrenovering SIXX-hotellet ligger i Houhai-landsbyen i Haitang-bugten i Sanya. Det sydlige Kina i Kina ligger 10 meter væk foran hotellet, og Houhai er kendt som surferens paradis i Kina. Arkitekten omdannede den oprindelige tre etagers bygning, der i mange år serveres for en lokal fiskerfamilie, til et resort-hotel med surfetema ved at forstærke den gamle struktur og renovere rummet inde.

Udvideligt Bord

Lido

Udvideligt Bord Lido foldes ind i en lille rektangulær kasse. Når den er foldet, fungerer den som en opbevaringsboks til små genstande. Hvis de løfter sidepladerne, rager ledbenene ud af kassen, og Lido forvandles til et tebord eller et lille skrivebord. Ligeledes, hvis de fuldstændigt udfolder sidepladerne på begge sider, omdannes det til et stort bord, hvor den øverste plade har bredden 75 cm. Dette bord kan bruges som et spisebord, især i Korea og Japan, hvor man sidder på gulvet, mens man spiser, er en almindelig kultur.

Weekendophold

Cliff House

Weekendophold Dette er en fiskerhytte med udsigt over bjergene på bredden af Heaven River ('Tenkawa' på japansk). Formen er lavet af armeret beton og er et simpelt rør, seks meter lang. Rørsens ende af røret er modvægtet og forankret dybt i jorden, så det strækker sig vandret fra banken og hænger ud over vandet. Designet er enkelt, interiøret er rummeligt, og flodbredden er åben mod himlen, bjergene og floden. Bygget under vejniveauet er det kun kabinen, der er synlig fra vejsiden, så konstruktionen ikke blokerer udsigten.

Gaveemballage Til Kager

Marais

Gaveemballage Til Kager Gaveemballage til kager (finansierer). Billedet viser en kasse på 15 kager (To oktaver). Normalt stiller gaveæsker simpelthen sammen alle kager pænt. Deres kasser med individuelt indpakede kager er dog forskellige. de skar omkostninger ved kun at fokusere på et design, og ved at bruge alle seks overflader var de i stand til at genskabe enhver type tastatur. Ved hjælp af dette design kan de oprette en hvilken som helst tastaturstørrelse, fra små tastaturer, til fulde 88-tasters grand piano og endnu større. For eksempel bruger de 8 kager til en oktav på 13 nøgler. Og et 88-tasters flygel ville være en gaveæske på 52 kager.

Brandidentitet

SioZEN

Brandidentitet Siozen introducerer et nyt revolutionerende hygiejne-system på højt niveau, der unikt omdanner dine rumoverflader, hænder og luft til et kraftfuldt mikrobielt / giftigt forureningssystem. Moderne konstruktionsmetoder er gode til at give os bedre energieffektivitet og komfort, men det kommer til en pris. Strammere og trækfrie bygninger bidrager til en opbygning af utallige forurenende stoffer. Selv hvis bygningens ventilationssystem er ordentligt designet og godt vedligeholdt, forbliver indendørs forurening et alvorligt problem. Nye tilgange er nødvendige.

Emballage

The Fruits Toilet Paper

Emballage Mange virksomheder og butikker i hele Japan giver en rulle toiletpapir til kunderne som en ny gave til at vise deres påskønnelse. Frugt toiletpapiret er designet til at wow kunder med sin søde stil, perfekt til sådanne lejligheder. Der er 4 designs at vælge imellem Kiwi, jordbær, vandmelon og orange. Siden meddelelsen om designet og frigivelsen af produktet, er det blevet introduceret i over 50 medier, herunder tv-stationer, magasiner og websteder, i 23 byer i 19 lande.