Design magasin
Design magasin
Bayersk Ølemballagedesign

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bayersk Ølemballagedesign I middelalderen lod lokale bryggerier deres øl alder i over 600 år gamle klippeskårne under Nürnberg-slottet. Til ære for denne historie tager emballagen til "AEcht Nuernberger Kellerbier" et autentisk blik tilbage i tiden. Ølmærket viser en håndtegning af slottet, der sidder på sten og en trætønde i kælderen, indrammet af skrifttyper i vintage-stil. Forseglingsmærket med virksomhedens varemærke "St. Mauritius" og den kobberfarvede kronekork formidler håndværk og tillid.

Skønhedssalon Branding

Silk Royalty

Skønhedssalon Branding Målet med branding-processen er at placere mærket i high-end kategorien ved at tage et kig og en fornemmelse af at tilpasse sig de globale tendenser inden for makeup og hudpleje. Elegant i indvendigt og udvendigt og tilbyder kunderne et luksuriøst tilflugtssted for at trække sig tilbage til egenpleje og forlade fornyet. At kommunikere oplevelsen til forbrugerne med succes var indlejret i designprocessen. Derfor er Alharir Salon blevet udviklet, der udtrykker kvindelighed, visuelle elementer, overdådige farver og teksturer med opmærksomhed på de fine detaljer for at tilføje mere selvtillid og komfort.

Messaging Stol

Kepler 186f

Messaging Stol Strukturel basis for Kepler-186f lænestol er en gitter, loddet af en ståltråd, hvortil de elementer, der er skåret ud af eg, er fastgjort ved hjælp af messingærmer. Forskellige muligheder for brug af armatur kombineres i harmoni med træudskærings- og juvelerelementer. Dette kunstobjekt repræsenterer et eksperiment, hvor forskellige æstetiske principper kombineres. Det kunne beskrives som "barbarisk eller ny barok", hvor de grove og de udsøgte former kombineres. Som et resultat af improvisation blev Kepler flerlags, omsluttet af underteksterne og nye detaljer.

Kunstpåskønnelse

The Kala Foundation

Kunstpåskønnelse Der har længe været et globalt marked for indiske malerier, men interessen for indisk kunst har haltet i USA. For at skabe bevidsthed om forskellige stilarter af indiske folkemalerier er Kala Foundation etableret som en ny platform for at fremvise malerierne og gøre dem mere tilgængelige for et internationalt marked. Fonden består af en hjemmeside, mobilapp, udstilling med redaktionelle bøger og produkter, der hjælper med at bygge bro og forbinde disse malerier til et større publikum.

Konceptuel Udstilling

Muse

Konceptuel Udstilling Muse er et eksperimentelt designprojekt, der studerer den musikalske opfattelse af mennesket gennem tre installationsoplevelser, som giver forskellige måder at opleve musik på. Den første er rent sensationel ved hjælp af termoaktivt materiale, og den anden viser den afkodede opfattelse af musikalsk rumlighed. Den sidste er en oversættelse mellem nodeskrift og visuelle former. Folk opfordres til at interagere med installationerne og udforske musikken visuelt med deres egen opfattelse. Hovedbudskabet er, at designere skal være opmærksomme på, hvordan perception påvirker dem i praksis.

Brandidentitet

Math Alive

Brandidentitet Dynamiske grafiske motiver beriger læringseffekten af matematik i det blandede læringsmiljø. Parabolske grafer fra matematik inspirerede logodesignet. Bogstav A og V er forbundet med en kontinuerlig linje, der viser samspillet mellem en pædagog og en elev. Det formidler budskabet om, at Math Alive guider brugere til at blive whiz-børn i matematik. De vigtigste visuelle elementer repræsenterer transformationen af abstrakte matematiske begreber til tredimensionel grafik. Udfordringen var at balancere de sjove og engagerende rammer for målgruppen med professionalisme som et pædagogisk teknologibrand.