Design magasin
Design magasin
Musikanbefalingstjeneste

Musiac

Musikanbefalingstjeneste Musiac er en musikalsk anbefalingsmotor, brug proaktiv deltagelse for at finde præcise muligheder for sine brugere. Det sigter mod at foreslå alternative grænseflader til at udfordre algoritmen autokrati. Informationsfiltrering er blevet en uundgåelig søgningstilgang. Det skaber dog ekkokammereffekter og begrænser brugere i deres komfortzone ved strengt at følge deres præferencer. Brugere bliver passive og holder op med at stille spørgsmålstegn ved de muligheder, maskinen giver. Brug af tid til at gennemgå muligheder kan øge de enorme bioomkostninger, men det er indsatsen, der skaber en meningsfuld oplevelse.

Spiritus

GuJingGong

Spiritus De kulturelle historier, der er afleveret af befolkningen, præsenteres på emballagen, og mønterne for drikkedrækning tegnes omhyggeligt. Dragen respekteres i Kina og symboliserer lykke. På illustrationen kommer dragen ud for at drikke. Fordi det tiltrækkes af vin, svæver det rundt om vinflasken og tilføjer traditionelle elementer som Xiangyun, palads, bjerg og flod, hvilket bekræfter legenden om Gujing hyldest vin. Når boksen er åbnet, vil der være et lag kortpapir med illustrationer, så boksen får den samlede visningseffekt efter åbningen.

Wayfinding-System

Airport Bremen

Wayfinding-System Et højkontrast moderne design og en klar information Hirarchie adskiller det nye system. Orienteringssystemet fungerer hurtigt og vil yde et positivt bidrag til kvaliteten af den service, som lufthavnen giver. Det vigtigste middel ved siden af brugen af en ny font, et markant pilelement introduktion af forskellige farver i høj kontrast. Det handlede især om funktionelle og psykologiske aspekter, såsom god synlighed, læsbarhed og optagelse af barrierefri information. Nye aluminiumskasser med moderne, optimeret LED-belysning bruges. Skiltningstårne blev tilføjet.

Emballagekoncept

Faberlic Supplements

Emballagekoncept I den moderne verden udsættes mennesker konstant for de negative virkninger af eksterne negative faktorer. Dårlig økologi, den travle rytme i livet i megalopoliserer eller spændinger fører til øgede belastninger på kroppen. For at normalisere og forbedre kroppens funktionelle tilstand anvendes kosttilskud. Hovedmetaforen for dette projekt er blevet diagrammet for forbedring af en persons trivsel med brug af kosttilskud. Også det grafiske hovedelement gentager formen på bogstavet F - det første bogstav i mærkenavnet.

Kunst

Metamorphosis

Kunst Webstedet ligger i Keihin Industrial-regionen i udkanten af Tokyo. Røg, der bølger konstant fra skorstene fra tunge industrifabrikker, kan skildre et negativt billede som forurening og materialisme. Fotografierne har imidlertid fokuseret på de forskellige aspekter af fabrikkerne, der fremstiller deres funktionelle skønhed. I løbet af dagen skaber rør og strukturer geometriske mønstre med linjer og teksturer og skala på forvitrede faciliteter skaber en luft af værdighed. Om natten skifter faciliteterne til en mystisk kosmisk fæstning som sci-fi-film i 80'erne.

Udstillingsplakat

Optics and Chromatics

Udstillingsplakat Titlen Optics and Chromatic refererer til debatten mellem Goethe og Newton om farvenes art. Denne debat er repræsenteret ved sammenstødet mellem de to bogstaver-kompositioner: den ene er beregnet, geometrisk, med skarpe konturer, den anden er afhængig af det impressionistiske spil af farverige skygger. I 2014 fungerede dette design som cover til Pantone Plus Series Artist Covers.