Design magasin
Design magasin
Luksus Hybrid Klaver

Exxeo

Luksus Hybrid Klaver EXXEO er en elegant hybridpiano til moderne rum. Den unikke form udgør den tredimensionelle sammensmeltning af lydbølger. Kunder kan fuldt ud tilpasse deres klaver for at være i harmoni med dets omgivelser som et dekorativt kunstværk. Dette højteknologiske klaver er lavet af eksotiske materialer som carbon fiber, premium automotive læder og aerospace kvalitet aluminium. Avanceret lydplads højttalersystem; genskaber den store dynamiske rækkevidde Grand Pianos gennem 200 Watt, 9 højttalersystemet. Det dedikerede indbyggede batteri gør det muligt for klaveret at spille op til 20 timer på en enkelt opladning.

Gæstfrihedskompleks

Serenity Suites

Gæstfrihedskompleks Serenity Suites ligger i Nikiti, Sithonia-bosættelsen i Chalkidiki, Grækenland. Komplekset består af tre enheder med tyve suiter og en swimmingpool. Bygningsenhederne markerer en dybdegående form af rumlig horisont, samtidig med at de giver optimal udsigt over havet. Swimmingpoolen er kernen mellem indkvartering og offentlige faciliteter. Gæstfrihedskomplekset udgør et vartegn i området som en udadvendt skal med indre kvaliteter.

Uv Sterilisator

Sun Waves

Uv Sterilisator SunWaves er en sterilisator, der er i stand til at fjerne bakterier, skimmelsvampe, bakterier og vira på kun 8 sekunder. Designet til at nedbryde den bakterielle belastning på overflader som kaffekopper eller underkopper. SunWaves blev opfundet med COVID-19-årets situation i tankerne, for at hjælpe dig med at nyde en gestus som at drikke te på cafeen sikkert. Det kan bruges både i det professionelle og hjemmemiljø, fordi det med en simpel gestus steriliserer på meget kort tid gennem et UV-C lys, der har lang levetid og minimal vedligeholdelse, hvilket også er med til at reducere engangsmateriale.

Pris

Nagrada

Pris Dette design er realiseret for at bidrage til normalisering af livet under selvisolering og for at skabe en særlig pris til vinderne af online turneringer. Prisens design repræsenterer transformationen af en bonde til en dronning, som en anerkendelse af spillerens fremskridt i skak. Prisen består af to flade figurer, Dronningen og Bonden, som er sat ind i hinanden på grund af smalle slidser, der danner en enkelt kop. Prisdesignet er holdbart takket være rustfrit stål og er praktisk at transportere til vinderen med posten.

Bøjle

Linap

Bøjle Denne elegante bøjle giver løsninger på nogle af de største problemer - vanskeligheden ved at indsætte tøj med en smal krave, vanskeligheden ved at hænge undertøj og holdbarhed. Inspirationen til designet kom fra papirclipsen, som er gennemgående og holdbar, og den endelige udformning og materialevalg skyldtes løsningerne på disse problemer. Resultatet er et fantastisk produkt, der letter hverdagen for slutbrugeren og også et lækkert tilbehør i en butik.

Mobil-Gaming Skærmbeskytter

Game Shield

Mobil-Gaming Skærmbeskytter Monifilm's Game Shield er en 9H skærmbeskytter af hærdet glas lavet til 5G Mobile Devices ERA. Den er optimeret til intensiv og langvarig skærmvisning med en Ultra Screen Glathed på kun 0,08 mikrometer ruhed, så brugeren kan swipe og røre med optimal hastighed og præcision, hvilket gør den ideel til mobilspil og underholdning. Den giver også en 92,5 procents transmittansskærmsklarhed med Zero Red Sparkling og andre øjenbeskyttelsesfunktioner som Anti Blue Light og Anti-Glare for langvarig visningskomfort. Game Shield kan laves til både Apple iPhone og Android telefoner.